Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainius Matijošaitis pripažino bijantis oro duobių skrydžių metu

Lietuvių komandos šią savaitę išvyko į Dakaro maratoną, vykstantį Pietų Amerikoje. Buenos Airių sportininkams ir jų komandų nariams tenka ištverti 2-3 skrydžius, iš kurių vienas, transatlantinis, trunka daugiau nei 10 valandų. Komandos „General Financing team Pitlane“ skrydis iš Stambulo iki Argentinos sostinės trunka net 17 valandų, o komandos nariai pasidalijo mintimis, ką veiks jo metu.

„Lipi, sėdi, filmą pažiūri, bandai miegoti ir galvoji, ką veiksi toliau“, – apie savo įpročius skrydžių metu pasakojo komandos argentinietis Carlosas Brebbia. Jis teigė, kad skrydžiai yra įprasta procedūra – bent kartą per mėnesį tenka kažkur išvykti, tad streso sėdėdamas lėktuve jis nejaučia.

B.Vanagas prisiminė, jog 2015-aisiais skaičiavo savo skrydžius ir gerokai nustebo: aplink pasaulį jis būtų apskridęs pusantro karto.

Vitoldas Milius sakė mėgstantis skraidyti ir nebijantis šios procedūros – tą jam tenka daryti gana dažnai. Tačiau kartą nutikęs įvykis, kai Kopenhagoje turėjęs nusileisti lėktuvas nepataikė to padaryti ant tako ir vėl kilo į viršų antram bandymui, V.Miliui įsiminė kaip ne itin maloni patirtis.

Kitas komandos narys Alfredas Eitutis prisiminė košmarišką skrydį iš Maskvos, po kurio daugelis keleivių pasiryžo niekada nebesėsti į tos aviakompanijos lėktuvus.

„Maitina skaniai, kėdės patogios, telefoną yra kur įkrauti. Vienintelis dalykas, kurio negaliu pakęsti, yra oro duobės – panašu, niekada su jomis nesusitaikysiu. Tik oro duobės prasideda, pas mane iškart šlapi delnai būna“, – pripažino daugiau nei 100 kartų per metus lėktuvu skrendantis Dainius Matijošaitis.

Daugelio komandos narių pasakojimus apie skrydžius pamatykite žemiau esančiame vaizdo siužete.

VIDEO: Benediktas Vanagas: „Pernai aplink pasaulį apskridau daugiau negu pusantro karto“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius