Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dakaro ambicijų turintys E.Valeiša ir M.Varža Europos taurės etape iškovojo trečią vietą

Egidijus Valeiša ir Mindaugas Varža šį savaitgalį startavo FIA Cross Country Europos bajų taurės etape Graikijoje. Lietuviai važiavo motobagiu T4 klasėje.

Šioje klasėje startavo 7 ekipažai, 3 iškrito ir finišo nepasiekė. Egidijus su Mindaugu iškovojo trečiąją vietą T4 klasėje „Rally Greece Offroad“!

„Savaitgalis buvo permainingas. Šeštadienį kalėme į duobę, sulankstėme pakabą. Po to pasivijome lėtesnį varžovą. Per dulkes nieko nematėme. Ilgai užtrukome, kol aplenkėme, pakritome žemyn. Po to teisėjai mums skyrė 10 min. baudos už tai kad per anksti įvažiavome į laiko kontrolės zoną. O jos žymeklį mums užstojo kitas automobilis. Tad iškart iš jos pasitraukėme, o teisėjams parašėme protestą. Žodžiu, labai žmogiška situacija... O antrąją dieną buvome labai susikaupę. Tai paskutiniame greičio ruože buvome greičiausi iš visų bagių!“, – pasakojo nuotykius finiše Mindaugas. Daugiau įspūdžių žiūrėkite vaizdo reportaže.

Egidijus Valeiša ir Mindaugas Varža varžėsi „CanAm Maverick XRC“ motobagiu, kurį varžyboms paruošė SRT komanda.

Varžybų išvakarėse lietuviai jau spėjo išbandyti Graikijos trasas ir patyrė pirmuosius nuotykius. Jiems ir vėl teko susidurti su nedideliais, bet reikšmingais technikos kaprizais, gerokai apsunkinusiais pažintį su šios šalies greičio ruožais.

Nuotykių lietuviams netrūko ir pirmąją ralio dieną:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius