Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dakaro maratone dalyvavęs Gintautas Igaris Vilniaus oro uoste sutiktas kaip čempionas

Prieš vidurnaktį į Vilniaus oro uostą pradėjo plūsti žmonės. Pasitikti Gintauto Igario rinkosi ištikimiausi jo gerbėjai, šeimos nariai, kolegos, draugai ir, žinoma, žiniasklaida. Kas su vėliava ant pečių, kas su šampanu, kas su gėlėmis, kas su plakatais rankose.
Gintauto Igario sutikimas Vilniaus oro uoste
Gintauto Igario sutikimas Vilniaus oro uoste / Organizatorių nuotr.

Plakatuose užrašai skelbė:  „Gintas – jėga“, „Sveikiname įveikus Dakarą“, „Sveikas sugrįžęs“, „Mums tu – čempionas“. Iš Frankfurto skridusiam lėktuvui nutūpus, susirinkusieji pradėjo rikiuotis arčiau vartų. Pasirodžius pirmiesiems pro juos žengiantiems keleiviams, stypčiojanti minia dar labiau apsupo vartus.

Gintautas išėjo vienas paskutiniųjų, atrodė sutrikęs bei nustebęs, bet šypsojosi –  sakė nesitikėjęs išvysti tiek daug atvažiavusių jo pasitikti žmonių.

Lietuvis motociklų įskaitoje finišavo 81-as iš 97-ių  lenktynininkų. Iki šiol vienintelis Dakaro lenktynėse dalyvavęs motociklininkas Mindaugas Slapšys 2009-ais metais su KTM motociklu užėmė 99-ąją vietą. Mindaugas dalyvavo ir šių metų varžybose, tačiau tik kaip žiūrovas. Jis su kolega Mariumi padėjo stebėti šias varžybas likusiems Lietuvoje, jie savo „facebook“ grupėje komentavo varžybas bei dalinosi filmuota medžiaga.

Dar kartą sveikiname Gintautą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius