Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dakaro simboliu laikoma Camelia Liparoti išgyvena dramą: sudegė jos sunkvežimis

Camelia Liparoti - FIM Pasaulio Cross Country taurės šešis kartus moterų klasės čempionė. Dėl savo ryškios išvaizdos (mėgo rožinę spalvą) Camelia iš karto tapo įsimintina Dakare.
Dakaro legenda Camelia Liparoti
Dakaro legenda Camelia Liparoti / Asm. albumo nuotr.

Visos Dakaro naujienos ir rezultatai

Šis Dakaras legendinei pilotei, startuojančiai lengvuoju „Yamaha“ bagiu (anksčiau – keturračiu), jau keturioliktas iš eilės. Tačiau skaičius 14 atletei nėra laimingas, ji išgyveno dramą.

Italės situacija labai nepavydėtina. Iš Džidos į Hai'lą pajudėjęs Camelios techninio palaikymo sunkvežimis, kuriame buvo sudėtas visas jos turtas, gruodžio 31 d. užsiliepsnojo tikra pragaro ugnimi.

Tuo metu Camelia buvo likusi nakvoti Džidoje ir ruošėsi sausio 1-osios startui. Sunkvežimis visiškai sudegė su visais daiktais: pasu, kompiuteriu, pinigais, drabužiais, atsarginėmis dalimis ir t.t.

Kaip sako pati italė, išgirdusi šią žinią, ji galvojo, kad tik sapnuoja košmarą.

Apsipylusi ašaromis moteris norėjo skristi namo, bet susivokė, kad neturi dokumentų. Paskui prisivertė pravažiuoti kvalifikacinį greičio ruožą. Šąlančią (nes sudegė šilti drabužiai) moterį ėmė globoti kiti Dakaro dalyviai: X-Raid davė striukę, kažkas pasidalino kitais drabužiais, varžovai bando surinkti atsarginių dalių, higienos priemonių ir t.t. Dabar Dakaro bendruomenės tikslas – padėti Cameliai pravažiuoti visą ralį. Per gaisrą žmonės nenukentėjo, tačiau komandai rūpesčių tiek daug, kad net sunku įsivaizduoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius