Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas naujas žaidėjas Dakare: „Prodrive“ kuria naują automobilį

2021-ais metais Dakare startuos naujai sukurtas „Prodrive“ automobilis – tai savo feisbuko paskyroje paskelbė Lietuvos lenktynininkas Benediktas Vanagas.
„Prodrive“ automobilis
„Prodrive“ automobilis / Gamintojų nuotr.

„Dar vienas naujas ir rimtas žaidėjas Dakare! „Prodrive“ ką tik paskelbė, kad T1 kategorijoje drauge su Bachreino Karalyste kuria naują automobilį. 2021 Dakare turėtų startuoti bent 2 tokie nauji bolidai.

Su „Prodrive“ (viena pažangiausių bendrovių automobilių sporto pasaulyje) daug dirbome prieš dešimtį metų, kai sportavome su „Subaru“. Prodrive valdė SWRT (legendinę Subaru World Rally Team), jie vykdė ir valdė „Aston Martin Racing“ ir daugybę projektų F1, ralio, ralio kroso ir žiedinių lenktynių projektų.

Kai Dakare pamačiau „Prodrive“ vadą David Richards, iškart tapo aišku, kad jis čia turi interesų. Po to su mumis susisiekė jo kolegos, seniai nematyti bendražygiai. Turėjau ir turiu daugiau informacijos, bet buvau paprašytas neskelbti, kol tai nėra oficialu.

Faktas, kad „žaisti“ Dakare taps dar įdomiau! Su naujais, stipriais, žaidėjais augs konkurencija, o tai ir mūsų kokybinis lygis. Aišku, jei nenuleisime rankų“, – rašė B.Vanagas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius