Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugėja norinčių išbandyti „Rally taxi“

Automobilių sportas Lietuvoje tampa vis populiaresnis, todėl „DHL Rally Elektrėnai“ metu jau ketvirtą kartą bus galima savo kailiu išbandyti ką iš tiesų reiškia skrieti sportiniu automobiliu. Žiūrovai galės išvysti su kuo susiduria tikri ralio čempionai ir įvertinti ar automobilių sportas iš tiesų toks pavojingas.
„Mitsubishi Lancer Evo“
„Mitsubishi Lancer Evo“

„Norinčių savo kailiu išmėginti tikrą ralio automobilį vis daugėja, todėl „DHL Rally Elektrėnai“ ralio metu bus galimybė neprofesionaliam vairuotojui praskrieti ralio trasa. Važiuoti nori tiek suaugusieji, tiek vaikai. Tai palyginus pigus, saugus ir smagus būdas trumpam pabūti tikru ralio šturmanu ir pačiam pamatyti, koks važiavimo greitis, kaip atrodo automobilis, kaip viskas įrengta, paruošta. Žiūrovams tai labai įdomu“, - tvirtina Europos kroso čempionas ir „Rally taxi“ pramogos organizatorius Aurelijus Simaška.

Šį savaitgalį vyksiančiame ralyje „DHL Rally Elektrėnai 2015“ metu bus paruošta speciali trasa ekstremaliam žiūrovų pasivažinėjimui, jos ilgis net 5 km (2,5 km pirmyn ir 2,5 km atgal). Visi norintieji pravažiuoti „Rally Taxi“ turės tokią progą jau rugsėjo 12 d. nuo 11 val. iki pat ralio pabaigos. Specialaus pasiruošimo nereikalaujama, svarbiausia gera nuotaika. 

Pravažiavusieji čia pat galės įsigyti vaizdo filmuką su kiekvieno keleivio emocijomis. Trasoje dirbs keli operatoriai, bus filmuojama ir automobilio viduje. Visą tai bus sumontuota į vieną puikų vaizdo klipą.

„Kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo amžiaus, galės pabūti mano šturmanu. Jie bus pravežti 300 arklio galių raliui ruoštu „Mitsubishi Lancer EVO 9“ saugiai, bet tikrai greitai. Neišdildomi įspūdžiai ir adrenalinas garantuoti. Visi norintys gali registruotis el. paštu info@euroracing.lt arba tiesiog skambinti telefonu +37069844854 ir nepamiršti su savimi turėti 75 eurus“, - šypsosi Aurelijus Simaška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius