Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausios mėgėjiškos žiedinės lenktynės „Fast Lap“ skelbia registracijos pradžią

Likus mėnesiui iki lenktynių „Nemuno žiedo“ trasoje , „Fast Lap“ organizatoriai paskelbė dalyvių registracijos pradžią. Praėjusiais metais 129 unikalius dalyvius iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos suvienijusi lenktynių serija, šiemet plečia savo geografiją – vieną etapą surengs Suomijoje.
Pirmojo „Fast Lap“ renginio anonsas
Pirmojo „Fast Lap“ renginio anonsas

Šiais metais vyks ir „Fast Lap Race“!

Trumpai apžvelkime kokie pokyčiai laukia „Fast Lap“ dalyvių šiemet. Pirma, yra atskiriami standartiniai nuo specialiai autosportui ruoštų automobilių. Atitinkamai jie papuola į „Street“ ir PRO lygas. Jeigu anksčiau visi automobiliai buvo skirstomi tik pagal variklių darbinius tūrius, dabar jie klasifikuojami atsižvelgiant į jų techninį paruošimą bei saugumo lygį. Šio skirstymo privalumas yra tas, kad standartinių automobilių vairuotojai turės savo klases ir varžysis su sau lygiais. Anksčiau praktiškai visas prizines vietas užimdavo specialiai autosportui ruošti automobiliai.

Antra, naujas finalo formatas – „Super Lap“. Į jį papuls dienos penkiolika pačių greičiausių „Street“ ir PRO klasių dalyvių. Skirtingai nei anksčiau, dalyviai turės tik vieną bandymą įveikti savo greičiausią trasos ratą. Net menkiausia klaida greitajame rate gali kainuoti pajėgiausiems dalyviams vietą ant podiumo.

Šiais metais toliau bus vykdomos didžiulio susidomėjimo sulaukusios „Fast Lap Race“. Lenktynininkai dėl kuo aukštesnės pozicijos kovos dviejuose važiavimuose po 10 ratų.

„Fast Lap“ pirmas etapas vyks gegužės 5 d. Registracija vykdoma iki balandžio 30 d. Žiūrovams renginys, kaip visada, nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius