Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilo Čiutelės nesportiško elgesio kaina – 3 000 litų

Visai neseniai nuskambėjo žinia apie lenktynininko Dovilo Čiutelės nesportišką elgesį, pastarasis į darbą paleido kumščius. Už tai lenktynininkas buvo apskųstas Lietuvos automobilių sporto federacijai.
Dovilas Čiutelė
Dovilas Čiutelė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip radijo stočiai „Laisvoji banga” sakė šios federacijos etikos ir drausmės komisijos pirmininkas Leonas Vedeikis, šioje istorijoje jau priimtas galutinis sprendimas. 

„Vieni sako, kad sprendimas per griežtas, kiti – kad per švelnus. Aš manau, jog tai optimalus ir pakankamai griežtas sprendimas. Dovilui Čiutelei paskirta 3000 litų bauda. Atsižvelgiant į tai, kad jis pats užsidirba šiam sportui, nederėtų teigti, kad bauda yra per maža“, – kalbėjo komisijos pirmininkas. Pašnekovas neslėpė, jog buvo tokių, kurie tikėjosi D.Čiutelės licenzijos suspendavimo.

VIDEO: Dovilas Čiutelė mušasi

„Dėl to buvo diskutuojama, tačiau priėjome prie išvados, kad tai nėra toks baisus incidentas, už kurį reikėtų suspenduoti licenziją. Lenktynininkas pripažino nesusivaldęs ir dėl savo poelgio gailisi, todėl jam skirta tik piniginė bauda. Manau, kad uždrausti sportininkui dalyvauti varžybose, kuomet jis iš to gyvena būtų per daug skaudu. Vis dėlto, kol bauda bus nesumokėta, Dovilas negalės startuoti varžybose.

Sprendimą jis gali skųsti apeliaciniam teismui. Taip pat gali skųsti tie, kurie mano, kad bauda yra per maža”, – sakė L. Vedeikis. Komisijos pirmininko teigimu tokie atvejai automobilių pasitaiko retai. „Per mano kadencija tai tik trečias atvejis. Vienas buvo sezono pradžioje, Ukmergėje. Tačiau viskas baigėsi įspėjimais”, – sakė L. Vedeikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius