Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Druskininkų ralyje sužalotas Deividas Jocius patyrė abiejų plaštakų operacijas

Praėjusį savaitgalį vykusiame paskutiniame Lietuvos ralio čempionato etape „Rally Classic“ Druskininkuose kraupią avariją patyrė Deivido Jociaus ir Donato Zvicevičiaus ekipažas. Jų „Mitsubishi Lancer Evo“ nuslydo nuo kelio greitame posūkyje ir daug kartų apsivertė.
Avarija Druskininkų ralyje
Avarija Druskininkų ralyje / 15min/Jurgitos Lapienytės nuotr.

Apie lenktynininkų sveikatą žinoma tik tiek, kad abu buvo išvežti į ligoninę, kur jiems paskirta priežiūra – daugiau informacijos nėra prieinama. Tačiau po ralio D.Jocių aplankęs Vytautas Švedas savo feisbuke pasidalijo žinia:

„Rally Classic Druskininkai“ pabaigtuvės, lankant gerą draugą ir kolegą intensyvios terapijos skyriuje... Ypač gaila, kad mūsų sportas turi tokią brangią kainą – sveikatą!

Visgi kiek ramiau, kai po begalės pasakojimų ir istorijų apie būklę pamatai juokaujantį ir pozytyviai nusiteikusį Deividą Jocių!

Probleminės sritys – rankų plaštakos, kurias teko operuoti! Aišku, ir viso kūno įvairūs sumušimai, kuriems sugyti reiks kantrybės! Labai tikimės, kad laikas neatskleis didesnių problemų!!!

Deividas perduoda visiems linkėjimus, o mes labai linkime jam ir Donatui kuo greičiau pasveikti!!!“ – rašė V.Švedas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius