Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du drifteriai atstovavo Lietuvai Ukrainoje vykusiose D1UDF čempionato varžybose

Finalinis Ukrainos čempionato (D1UDF) etapas vyko netoli Kievo esančiame Čajkos autosporto komplekse. Lietuvą atstovavo Darius Balys su BMW 550 iš drifter.lt klubo ir Arūnas Atkočiūnas su BMW 540.
Finalinis Ukrainos čempionato (D1UDF) etapas  vyko netoli Kievo esančiame Čajkos autosporto komplekse.
Finalinis Ukrainos čempionato (D1UDF) etapas vyko netoli Kievo esančiame Čajkos autosporto komplekse. / Yorik nuotr.

Varžybų diena prasidėjo treniruotėmis, kuriose skaudžiai nukentėjo Dariaus BMW. Jis išslydęs iš trajektorijos pirmame posūkyje kliudė betoninius trasos atitvarus stipriai apgadindamas savo automobilį. Atskubėjus spec. tarnyboms ir trasos teisėjams Darius buvo išlaisvintas iš BMW. Vairuotojas nenukentėjo, tačiau automobilis sugadintas nepataisomai. Darių nuo sužeidimų apsaugojo automobilyje sumontuota saugos įranga: saugos lankai, sportinės sedynės, sportiniai diržai, šalmas.

Pašalinus automobilį iš trasos buvo tesiamos varžybos. Stabiliu važiavimu pasižymėjęs Arūnas Atkočiūnas pateko į TOP16. Poriniuose važiavimuose Arūnas eliminavo vieną varžvą po kito, nepalikdamas abejonių, kad jis rimtai pretenduoja į laimėtojų gretas. Finalinių važiavimų metu Arūnas eliminavo Ukrainos čempionato laimėtoja Grinya su Nissan 350z, taip užkopdamas ant aukščiausio nugalėtojų pakylos laiptelio. Bendroje sezono įskaitoje 1-ą vietą užėmė Ukrainietis Grinya (2-a vieta etape).

Porinio važiavimo metu Arūno konkurentas, svečias iš Rusijos, išslydo iš trasos ir nesuvaldęs automobilio apsivertė ant stogo. Vairuotojas nenukentėjo, o atvertus automobilį jis toliau dalyvavo varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius