Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ecclestonas vis tik paliks „Formulę-1“?

„Formulės-1“ komercinių teisių savininkas Bernie Ecclestonas leido suprasti, kad yra pasiruošęs atsistatydinti, jeigu Rupertui Murdochui priklausanti media grupė sugebės gauti finansinę pasaulio čempionato kontrolę.
Bernie Ecclestonas
Bernie Ecclestonas / Formula1.com nuotr.
Temos: 1 „Formulė 1“

Dar neseniai 80 metų Ecclestonas nebuvo pasiruošęs patvirtinti kalbų apie jo atsistatydinimą, bet duodamas interviu sekmadienio laikraščiui „The Sunday Times“ jis pareiškė: „Esu pakankamai senas ir galiu išeiti į pensiją, todėl naujo darbo ieškoti nereikės. Turiu įsitikinti, kad nauji „Formulės-1“ savininkai – tai žmonės, su kuriais norėčiau dirbti ir kurie norėtų dirbti su manimi.“

Remiantis savo šaltiniais, agentūra „Reuters“ praeitą antradienį pranešė, kad Murdocho kompanija „News Corporation“ atliko pirmines derybas su Meksikos milijardieriumi Carlosu Slimu ir neįvardinta kompanija – stambiu sportinių automobilių gamintoju dėl galimo konsorciumo finansavimo, kuris gautų finansinę kontrolę.

Anksčiau taip pat buvo pranešama, kad privataus investicinio fondo „CVC Capital Partners“, kuriam šiuo metu priklauso čempionatas, vadovai užsiėmę strateginių planų peržiūra ir neslepia, kad gali parduoti „Formulės-1“ akcijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius