Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ecclestone'as: titulą laimės Schumacheris

„Formulės-1“ vadovas Bernie Ecclestone'as neabejoja, kad Michaeliui Schumacheriui pavyks papildyti savo turtingą pasaulio čempiono titulų kolekciją. „Tai fantastiška „Formulei-1“, – iš džiaugsmo trynė rankomis jis.
B.Ecclestone'as sutiko, kad F1 lenktynės atkeliautų ir į Rusiją
B.Ecclestone'as prognozuoja M.Schumacherio triumfą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai bus ne tik etapų pergalės. Schumacheris laimės pasaulio čempionatą“, – oficialiam „Formulės-1“ interneto puslapiui sakė B.Ecclestone'as.

Jeigu taip atsitiktų, tai būtų aštuntasis 40 metų vokiečio titulas per karjerą. Sausio 3 dieną 41 metų gimtadienį švęsiantis legendinis lenktynininkas penkiskart triumfavo 2000–2004 metais su „Ferrari“, o dukart – 1994 ir 1995 metais – su „Benneton Renault“.

Iš viso M.Schumacheris savo sąskaitoje turi 91 pergalę per 250 lenktynių etapų. „Jo dalyvavimas tikrai duos didelę naudą naujų bolidų vystymui“, – sakė B.Ecclestone'as. Ir anksčiau vokietis  tapdavo patenkintas tik tada, kai bolidas tapdavo kone tobulas.

B.Ecclestone'as prognozavo, kad M.Schumacheris 2010 metais padovanos daug gražių akimirkų – jis vėl pasirengęs ir 100 proc. motyvuotas. Paskutinės vokiečio lenktynės buvo 2006 metų spalio 22 dieną San Paule.

Anot „Formulės-1“ boso, „Mercedes“ komandos M.Schumacherio ir Nico Rosbergo dvikovos su „McLaren“ pilotais Jensonu Buttonu ir Lewisu Hamiltonu bei „Ferrari“ lenktynininkais Fernando Alonso ir Felipe Massa turėtų užgniaužti kvapą. „Sirgaliai juos tiesiog ant rankų nešios“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius