-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Gutaravičius važiuos finaliniame etape „Portimao“ trasoje

Prieš šeštąjį, finalinį, „Ligier“ Europos serijos lenktynių sezono Portugalijos „Portimao Heat“ etapą, „Arctic Energy“ komandos sudėtyje važiuojantis Egidijus Gutaravičius papasakojo ko tikėtis iš lenktynių saulėtoje „Portimao“ trasoje, rašoma pranešime.
Treniruočių akimirka
Treniruočių akimirka / Komandos nuotr.

Algarvės „Portimao“ trasa – 4,653 km ilgio, įsikūrusi Portugalijos pietuose vaizdingose vietovėse tarp kalnų. Trasa gausi įvairiausių pakilimų ir nusileidimų, posūkių. Čia vyksta ir „Formulės 1“ lenktynės.

Pasak daugkartinio Lietuvos ir Pabaltijo žiedinių lenktynių nugalėtojo E.Gutaravičiaus, „Portimao“ trasa yra lėtesnė nei penktojo etapo Belgijos „Spa-Francorchamps“, tačiau ne ką mažiau klastinga.

„Ši trasa yra kur kas lėtesnė nei Belgijos, su daug kalnų ir posūkių. Dažnai įvažiavus į posūkį nežinai kas laukia už jo, nes posūkis įkalnėje, tad tenka rizikuoti, įsivertinti kokiu greičiu į jį įvažiuoti. Kai kuriuose posūkiuose šviečia saulė, o šiandien ir itin vėjuota, tad tai taip pat turi įtakos važiavimui. „Portimao“ – moderni ir sudėtinga trasa, tad laukia įdomios ir atkaklios lenktynės“, – sako Egidijus Gutaravičius.

VIDEO: Treniruočių sesija „Portimao“ trasoje

„Ligier“ Europos serijos lenktynių JS2 R kategorijoje prieš finalinį etapą pirmauja Natan Bihel (komanda „M Racing“). Antra vieta dalinasi Mathieu Martins ir Olivier Pernaut (komanda „Orhes Racing“). E. Gutaravičius pilotų įskaitoje užima 8 vietą.

Penktadienį „Portimao“ vyksta treniruotės, iškart po jų kvalifikaciniai važiavimai. Abu lenktynių važiavimai vyks šeštadienį.

Sekti transliaciją galima čia.

VIDEO: Egidijus Gutaravičius „Portimao“ trasoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius