Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnai savaitgalį gyvens ralio ritmu

Jau artėjantį penktadienį, rugsėjo 9 dieną, Elektrėnuose bus galima išvysti daug lenktyninių automobilių. Šio miesto apylinkėse vyks tradicinis tarptautinis ralis „DHL Rally Elektrėnai“, kuriame bus kovojama dėl Lietuvos automobilių ralio čempionato 6-ojo etapo taškų ir „FIA Baltic Rally Trophy“ prizų. Varžybose, kurių dalyviams šeštadienį reikės įveikti 8 greičio ruožus, startuoti ketina beveik 50 ekipažų.
„DHL Rally Elektrėnai“ pramogos
„DHL Rally Elektrėnai“ pramogos / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Ralis Elektrėnai

Miestui – ne tik lenktynių dvasia

Sportininkų didžiausias išbandymas laukia šeštadienį. Jie turės nuvažiuoti 124 km greičio ruožų, o kol dalyviai stengsis parodyti kuo geresnius rezultatus žvyriniuose greičio ruožuose, Elektrėnų gyventojai ir svečiai bus kviečiami pasijusti pilnateisiais šios greičio šventės dalyviais. Nuo pat ryto Elektrėnų miesto centre, prie ledo arenos, šurmuliuos ralio miestelis, kur bus įrengta sportininkų serviso zona bei daugybė pramogų miestelėnams.

Didžiojoje ralio scenoje, prie pat serviso zonos, į kurią kelis kartus grįš visi ekipažai, koncertuos Elektrėnų miesto meno ir muzikos kolektyvai. Sinoptikai savaitgaliui žada puikų orą, tad galima drąsiai teigti, kad elektrėniškiams šį savaitgalį geresnių pramogų net nereikia ieškoti – į jų miestą atvyksta smagus rudeninis ralis, kurį tradiciškai lydi spalvinga ir nuotaikinga kultūrinė programa.

Organizatorių nuotr./„DHL Rally Elektrėnai“ pramogos
Organizatorių nuotr./„DHL Rally Elektrėnai“ pramogos

Jau penktadienį, nuo 18 valandos prasidės nuotaikingas ralio „DHL Rally Elektrėnai“ atidarymas, kurį vainikuos grupės „Vairas“ koncertas.

Visi ralio mėgėjai galės mesti iššūkį tikriems lenktynininkams. Ne, pasivaržyti sportiniais automobiliais galimybės nebus, tačiau sėdus prie ralio simuliatoriaus vairo bus galima išmėginti jėgas su greičiausiais Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Lenkijos, Izraelio sportininkais virtualaus ralio greičio ruožuose.

„300 ežerų“ ralyje virtualus ralis prie simuliatoriaus vairo buvo itin populiarus, o čia bus galima ne tik stebėti, kuris iš sportininkų yra puikiai įvaldęs virtualaus ralio privalumus, bet ir patiems pabandyti pasiekti geresnį rezultatą už, pavyzdžiui, Ramūną Čapkauską, Vytautą Švedą ar Vaidotą Žalą.

Organizatorių nuotr./„DHL Rally Elektrėnai“ pramogos
Organizatorių nuotr./„DHL Rally Elektrėnai“ pramogos

Šeštadienį, kai sportininkai jau bus grįžę į lenktynių miestelį (lenktynininkų Elektrėnuose po aštuntojo greičio ruožo bus laukiama apie 18 val. 20 min.), scenoje vietą užims grupė

„Bliuz Minus Plius“. Po jos pasirodymo vyks „DHL Rally Elektrėnai“ apdovanojimai, o šventę mieste baigs savo šou surengsianti atlikėja Mia.
Daug dėmesio saugumui

Bet kurių automobilių sporto lenktynių organizatoriai akcentuoja žiūrovų saugumą. Kad ralio gerbėjai galėtų iš renginio parsivežti tik pačias geriausias emocijas, saugumu šalia trasų rūpinasi didžiulis būrys specialiųjų tarnybų ir savanorių. O kad sportininkai būtų pavyzdžiu kitiems eismo dalyviams, ralio miestelyje bus įrengta daug pramogų vairuotojams ir jauniesiems eismo dalyviams.

Čia bus galima tikroviškai pajusti, ką reiškia važiuoti, neprisisegus saugos diržų. Mažieji vairuotojai irgi galės prisijungti prie lenktynių, nes jiems numatytos specialios rungtys.

Ralio partneris „Fakto Auto“ siūlys galimybę laimėti elektromobilį savaitgaliui: tam nebūtini jokie ypatingi įgūdžiai – tiesiog reikia atvykti į lenktynes ir dalyvauti smagiuose konkursuose. Galime pasufleruoti – daugiau šansų šiame konkurse turės futbolo mėgėjai.

O kad ralis paliktų tik geras emocijas, bus galima padaryti ir gerą darbą – Elektrėnuose veiks mobilus kraujo donorystės punktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius