Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„European Rallycross Challenge“ varžybose Lietuvos himnas nesuskambėjo, tačiau be apdovanojimų tautiečiai neliko

Vilkyčių ralio kroso trasoje baigėsi „European Rallycross Challenge“ varžybos. Jose sėkmingai pasirodė ir Lietuvos lenktynininkai. Tautiečiai ilgą laiką lyderiavo, tačiau finale jiems pritrūko sėkmės.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

„Super Cars“ automobilių klasėje lyderiavęs Paulius Pleskovas nesugebėjo išlaikyti savo pozicijų. Finale jis nusileido pagrindiniam oponentui, su kuriuo visą laiką ir kovojo – rusui Romanui Stepanenko. Trečioji vieta šioje klasėje atiteko Berndui Schomakeriui iš Vokietijos.

Per žingsnį nuo apdovanojimų pakylos liko Arvydas Galinis. Jis užėmė ketvirtą vietą, Egidijus Kedrovas finišavo šeštas, o Gvidas Drobužas - septintas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Paulius Pleskovas

„Vilkyčiai Cup“ klasės lyderio pozicijų nepavyko išlaikyti ir Domui Vercinskui. Finale jis niekaip nepavijo lenko Bartlomiejaus Ruszczynskio. Trečią poziciją taip pat iškovojo Lenkijos atstovas – Lukaszas Kutyna.

Tautietis Mindaugas Sidabras užėmė septintą vietą, o Rokas Jokubauskas finale finišo taip ir nepasiekė. Jis išlėkė iš trasos ir daugiau nebepajudėjo. R.Jokubauskui atiteko aštunta vieta. Dainius Pilipavičius ir Remigijus Nešvydis liko atitinkamai devintoje ir dešimtoje vietoje.

„Touring Cars“ dalyvių gretose varžėsi vos trys lenktynininkai. Visi jie ir pelnė apdovanojimus. Pirmą vietą iškovojo belgas Josas Sterkensas, antras liko jo tautietis Filipas Baelusas, o trečiosios vietos taurė atiteko vokiečiui Marco Wittkovski.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Domas Vercinskas

Ne itin sėkmingai lietuviams susiklostė ir „Super 1600“ klasės finalinis važiavimas. Visą laiką pirmavęs Laurynas Diržininkas finale patyrė kontaktą su varžovu, o vėliau išlėkė iš trasos. Išlipusį Lauryną Diržininką žiūrovai sutiko garsiais aplodismentais.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Laurynas Diržininkas

Šioje klasėje nugalėtojo taurė įteikta latviui Martinsui Poriečiui. Antrąjį prizininkų pakylos laiptelį užėmė kitas Latvijos atstovas Reinis Safonovs. Ant trečiojo laiptelio šampaną šovė olandas Thijsas Heezenas iš Olandijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius