Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos ralio kroso čempionato etape Didžiojoje Britanijoje Kasparas Navickas sieks pergalės

Šeštadienį Didžiojoje Britanijoje, „Lydden Hill“ trasoje, startuoja antrasis Europos ralio kroso čempionato etapas. Po puikaus pasirodymo pirmame etape Portugalijoje, septyniolikmetis tauragiškis Kasparas Navickas žada išlikti rikiuotės priekyje ir pakovoti dėl prizinių vietų.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

„Portugalijos pamokas išmokome gerai. Greičio pakako, patekau į pusfinalio važiavimus, tačiau neatlaikė mano „Škoda Fabia“ variklis. Tikrai galėjau pakovoti finale ir tikiu, kad tai pavyks padaryti šį savaitgalį“,- prieš išvykdamas į lenktynes kalbėjo K.Navickas. 

Šeštadienį lietuvis išbandys trasą treniruotėse, o vėliau kovos kvalifikaciniuose važiavimuose. Sekmadienį vyks paskutinės kvalifikacinės lenktynės, pusfinaliai ir finalai. Įdomu tai, kad lenktynės vyks trasoje, kurioje ir gimė ši sporto šaka. 

1967 metų vasario 4 dieną pirmosios ralio kroso varžybos ir buvo surengtos „Lydden Hill“ trasoje, o jose nugalėjo būsimas „Formulės-1“ lenktynininkas ir 1968 Monte Karlo ralio nugalėtojas Vicas Elfordas su „Porsche 911“.

Lietuvos ir Baltijos šalių čempionas K.Navickas 2014 metais dalyvaus 9 etapų Europos ralio kroso čempionate. Pirmasis etapas prasideda jau šį šeštadienį Portugalijoje, kiti vyks Didžiojoje Britanijoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Belgijoje 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius