Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fast Lap“ lenktynėse greičiausias Andrius Firantas su „Honda S2000“ (nuotraukos)

Šeštadienį vykusiose „Fast Lap“ lenktynėse Nemuno Žiedo lenktynių trasoje greičiausias buvo Andrius Firantas su „Honda S2000“. Kiek daugiau nei puse sekundės nuo jo atsiliko praeitų metų nugalėtojas Jonas Poškus su „Mitsubishi Lancer Evo“.
„Fast Lap“ lenktyniės Nemuno Žiedo trasoje
„Fast Lap“ lenktyniės Nemuno Žiedo trasoje / Tomo Digaičio/15min.lt nuotr.

Primename, kad lenktynių formatas labai paprastas. Nugali lenktynininkas tą dieną greičiausiai įveikęs vieną Nemuno Žiedo lenktynių trasos ratą. Visi 80 dalyvių buvo suskirstyti į grupes ir gavo vienodai laiko greitam ratui įveikti.

Lenktynių lyderiai jau buvo aiškus po pirmojo važiavimo. Kova virė tarp „Honda S2000“, „Mitsubishi Lancer Evo“ ir „Honda Civic“ vairavusių Firanto, Poškaus ir Neverdausko. Ne pirmą kartą stebintiems šias varžybas šios trys pavardės puikiai žinomos – beveik visuose vykusiose „Fast Lap“ lenktynėse šie lenktynininkai pasikeisdami dalinosi pergalėmis.

Beje, ne visiems savaitgalis nusisekė. Rytis Stankevičius jau apšilimo rato metu nesuvaldė „Honda CRX“ ir po penkių suktukų ore nusileido griovyje. Džiugu, kad nei lenktynininkas, nei su juo važiavęs bičiulis nenukentėjo.

Galima pagalvoti, kad be kontaktinės kovos trasoje turėtų trūkti intrigos. Bet „Fast Lap“ organizatoriams puikiai pavyko sudominti šiuo renginiu ir lenktynininkus, ir žiūrovus. Visų pirma jiems šis renginys buvo nemokamas. Visų antra, kiekvienas žiūrovas galėjo užeiti į automobilių aikštelę ir apžiūrėti lenktynininkų techniką ar jos pakalbinti.

Tarpe tarp važiavimų trasa neliko tuščia. Čia ratus suko ir padangas svilino „drifteriai“, o taip pat „Dalara“ pagamintas formulės bolidas. Kas susirinkusiems būtų neliūdna, plokšteles suko Dj Mamania.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius