Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 21 /2018 10 22

„Fast Lap“ organizatoriai deda tašką: „Uždarome projektą“

Dešimtmetį automobilių sporto mėgėjus džiuginusio „Fast Lap“ organizatoriai paskelbė apie projekto pabaigą. Sekmadienio vakare socialiniame tinkle organizatoriai išplatino žinutę, jog paskutinis šių metų etapas Estijoje tapo ne tik paskutiniu šiais metais, bet ir paskutiniu istorijoje.
„Autoplius.lt Fast Lap“ R3000 klasė
„Autoplius.lt Fast Lap“ R3000 klasė / Organizatorių nuotr.

„Norime pranešti svarbią žinią. Paskutinis šių metų etapas Estijoje buvo paskutinis etapas mūsų dešimties metų istorijoje. Uždarome „Fast Lap“ projektą“, – socialiniame tinkle skelbė organizatoriai.

Su projektu dirbusi komanda rašė, kad apie projekto uždarymą galvojo jau keletą metų, tačiau infrastruktūros trūkumas ir lietingas šių metų trečiasis etapas, kai susirinko nedaug žiūrovų, tapo kertiniais veiksniais priimant tokį sprendimą.

„Mes labai norime augti ir daryti didelius dalykus. Bet infrastruktūros Lietuvoje tam neturime. O noro „murkdytis“ trupančiame „Nemuno žiede“ irgi nebeturime. Matome didelį potencialą ir galimybes Lietuvai skambėti Europoje, tačiau tam reikia priemonių, kurių – mūsų galva – greitai neturėsime“, – rašė organizatoriai.

„Fast Lap“ organizatoriai teigė, kad komandos vizija, koks turėtų būti automobilių sportas prasilenkia su realybe, o anot jų, esantis skirtumas yra „vis dar nemotyvuojančiai didelis“. Visgi pranešdama apie projekto pabaigą „Fast Lap“ komanda atviravo, kad viliasi, jog „tai taps pagrindu ilgai lauktiems pokyčiams automobilių sporte“.

Plačiau organizatoriai komentuoti atsisakė, teigdami, kad jų komentaras yra viešas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius