Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Felipe Massa išleistas iš ligoninės (video)

Siaubingą avariją ir operaciją išgyvenęs „Formulės-1“ lenktynininkas Felipe Massa pirmadienį išleistas iš ligoninės. Kaip praneša „Reuters“, virš kairės 28 metų brazilo akies matyti milžiniškas randas.
F.Massa prieš skrydį į San Paulą
F.Massa prieš skrydį į San Paulą / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus 9 dienoms po šiurpios avarijos Vengrijos „Grand Prix“ kvalifikacinėse lenktynėse ir operacijos F.Massa vėl ant kojų – pakeliui į savo tėvynę Braziliją. Dvi dienas po incidento komos būsenos pragulėjęs „Ferrari“ pilotas prisipažino: „Negaliu nieko prisiminti apie avariją.“

F.Massa į Budapešto „Ferihegy“ oro uostą buvo nuvežtas greitosios pagalbos automobiliu. Toliau – lėktuvu į San Paulą su besilaukiančia žmona Rafaela. Ji pirmą kartą po avarijos sugebėjo išspausti šypseną.

Reuters/Scanpix nuotr./Vira F.Massa kairės akies - randas
 F.Massai virš kairės akies – randas.

Nukentėjęs „Ferari“ pilotas gimtinėje turėtų atlikti reabilitaciją ir pasirengti sugrįžimui į „Formulę-1“. Kol brazilas vėl sės prie „Ferrari“ vairo, jį pasaulio čempionate pakeis į didįjį sportą grįžęs Michaelis Schumacheris.

Legendinis 40 metų vokietis praėjusią savaitę nustebino visus savo sprendimu: „Sugrįžimo Formulės-1“ tema man jau nebuvo įdomi, tačiau šioje situacijoje negaliu nepadėti komandai.“

M.Schumacherio sprendimas nustebino ir F.Massą. „Jis žino, kaip reikia laimėti, jis žino, kaip reikia važiuoti, ir jis yra nuostabus. Tai buvo geriausias sprendimas“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius