Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Felipe Massa: vairavau lyg močiutė

Felipe Massos Singapūro GP lenktynės buvo gana ramios, kurias brazilas baigė penktoje vietoje.
Felipe Massa
Felipe Massa / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vis dėlto „Williams“ pilotui antroje lenktynių dalyje teko smarkiai taupyti padangas, nes komanda nusprendė nestoti techninio aptarnavimo zonoje po saugos automobilio fazės.

„Po saugos automobilio spaudžiau kiek galėjau ir staiga komanda pranešė, jog turėsiu su šiomis padangomis finišuoti. Pamaniau, kad tai juokas. Neįmanoma su šiomis padangomis tiek nuvažiuoti. Nuo tada pradėjau važiuoti kaip močiutė. Man kažkaip pavyko finišuoti lenktynėse ir užimti penktą vietą. Todėl esu laimingas. Jei būčiau pasikeitęs padangas, būčiau vis tiek lenktynes baigęs penktas, tik arčiau Fernando Alonso“ – teigė F. Massa.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Felipe Massa
AFP/„Scanpix“ nuotr./Felipe Massa

„Komanda apie tai man pranešė po trijų ratų, o iki lenktynių pabaigos dar buvo likę 25. Tai tikrai daug. Turėjau pakeisti vairavimo stilių, bet vis tiek buvau greitesnis nei likę už manęs. Nemanau, kad tai blogai, tik galvojau, kad tai neįmanoma“ – kalbėjo brazilas.

Nepaisant „Williams“ komandos parinktos strategijos, F. Massa liko patenkintas iškovota penkta vieta.

„Tai buvo geros lenktynės, sunkiai pasiektas rezultatas trasoje, kurioje „Mercedes“, „Red Bull“ ir „Ferrari“ buvo greitesni už mus. Po to, kai komanda nusprendė nestoti techninio aptarnavimo juostoje po saugos automobilio fazės, nebuvau tikras, ar tai teisingas sprendimas. Man tai suveikė, tačiau užjaučiu Valtteri Bottą, kuris visas lenktynes važiavo už manęs. Manau, kad užimta pozicija buvo geriausia, kurią galėjome iškovoti,“ – sakė F. Massa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius