Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fisichella: mano svajonė išsipildė!

„Ferrari“ kantrybės taurė persipildė – ketvirtadienį paskelbta, kad susižeidusį Felipe Massą pakeitęs Luca Badoeras parodė viską, ką galėjo, o antrąjį bolidą nuo šiol iki pat sezono pabaigos vairuos Giancarlo Fisichella.
Italo svajonė išsipildė - jis sėdi „Ferrari“ bolide
Italo svajonė išsipildė – jis sėdi „Ferrari“ bolide. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

36 metų italui darbdavys „Force India“ davė leidimą palikti komandą ir sėsti į F.Massos bolidą. „Pasirinkome Fisichellą, nes tikimės, kad likusią sezono dalį jo indėlis į komandą gali būti nemažas“, – sport.de sakė „Ferrari“ bosas Stefano Domenicali.

Vis dar negaliu patikėti, kad mano gyvenimo svajonė taps tikrove, – sakė G.Fisichella.

Karjeros saulėlydyje G.Fisichella gavo unikalią progą prisidėti prie raudonųjų ir sėsti prie „Ferrari“ bolido vairo gimtinėje rugsėjo 13 dieną vyksiančiame „Formulės-1“ etape Moncoje. „Giancarlo per savo ilgą karjerą parodė, kad yra greitas ir gali varžytis su bet kuo“, – aiškino S.Domenicali.

Nepavykus grįžti Michaeliui Schumacheriui F.Massą pakeitęs L.Badoeras Ispanijoje ir Belgijoje finišo liniją kirto paskutinis. „Gaila, kad jam per šias dvejas lenktynes nepavyko įrodyti savo vertės“, – apgailestavo „Ferrari“ vadovas.

„Giancarlo ir jo vadybininkai trečiadienį atėjo su „Ferrari“ pasiūlymu. Italų lenktynininkui piloto vieta „Ferrari“ ekipoje yra svajonė. Jai nereikėtų stoti skersai kelio“, – kalbėjo „Force India“ komandos šefas Vijay Mallya.

Tuo tarpu G.Fisichella neslėpė džiaugsmo. „Esu septintame danguje! Vis dar negaliu patikėti, kad mano gyvenimo svajonė taps tikrove. Tai, kad Vilay sutiko mane paleisti, rodo jo nepaprastą supratimą ir kilnumą. Tikiuosi, padėjau „Force India“ ekipai rasti teisingą kelią. Ši komanda dabar gali varžytis ir jai linkiu visko, kas geriausia“, – sakė pastarajame etape Belgijoje antrą vietą užėmęs italas.

G.Fisichella pradėjo karjerą „Formulėje-1“ 1995 metais „Minardi“ ekipoje kaip pilotas bandytojas. Po metų tapo pagrindiniu pilotu. Jo sėkmingiausias laikas buvo atstovaujant „Renaul“, kai italas 2005 ir 2006 metais laimėjo po vieną etapą. 2006 metais jis pasaulio čempionate užėmė ketvirtą vietą. Nuo praėjusio sezono pradžios jis vairavo „Force India“ bolidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius