Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulė 1“ skęsta vis didesnėje nežinioje: vadovas prakalbo apie koronaviruso paveikto sezono ateitį

„Formulės 1“ vadovas Chase'as Carey tikisi, kad 2020-ųjų sezono metu įvyks apie 15-18 lenktynių. Lapkričio 29-ąją turėjo vykti paskutinės 2020 m. sezono lenktynės, tačiau koronavirusui sujaukus planus, planuojama, kad sezonas tęsis ilgiau, rašoma motorsport.com.
Charlesas Leclercas
Charlesas Leclercas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Formulės 1“ sezonas skęsta vis didesnėje nežinioje – pirmadienį paskelbta apie etapo, kuris turėjo vykti liepą Azerbaidžane, atšaukimą.

Atšauktas buvo ir pirmasis etapas Australijoje, atidėtos lenktynės Bahreine, Vietname, Nyderlanduose, Ispanijoje. Atšauktas etapas Monake.

Dar praėjusią savaitę skelbta, kad kovą ir balandį turėjusios vykti lenktynės planuojamos rugpjūčio mėnesį, tačiau pirmadienį C.Carey paskelbė, kad dėl pasaulį užklupusios pandemijos „Formulės 1“ organizatoriai ir dešimt komandų bei FIA atstovai „susėdo“ drauge ir priėmė sprendimus, būtinus esant dabartinei situacijai.

„Dabar niekas negali būti tikras dėl ateities ir kada situacija pagerės, tačiau būsime pasiruošę lenktynėms, kai situacija pasikeis“, – sakė C.Carey.

„Mes norime suteikti fanams galimybę pamatyti šių metų sezono lenktynes. Suprantame, yra tikimybė, kad bus dar daugiau atidėtų ar atšauktų lenktynių, tačiau kartu su partneriais tikimės, kad sezonas prasidės dar vasarą. O į kalendorių bus įtraukta 15-18 lenktynių“, – teigė C.Casey.

Pasak jo, dabar susiklosčiusi situacija suteikia papildomo laiko komandoms išbandyti naujus dalykus, techniką.

Praėjusią savaitę skelbta ir apie tai, kad kitąmet turėjo įsigalioti ir naujos taisyklės, tačiau šis žingsnis atidedamas dar metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius