-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės-1“ bosas: alternatyvios pirmenybės būtų totali katastrofa

„Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone'as pareiškė, jog aštuonių dabartinių čempionato komandų planas nuo kitų metų rengti alternatyvias pirmenybes pasibaigtų totalia katastrofa, ir pažadėjo darysiantis viską, kad „Formulė-1“ neskiltų.
B.Ecclestone'as sutiko, kad F1 lenktynės atkeliautų ir į Rusiją
B.Ecclestone'o nuomone, konfliktas tarp FIA ir protestuojančių „Formulės-1“ komandų yra lengvai išsprendžiamas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Formulė 1“

„Formulei-1“ atidaviau daugiau nei 35-erius gyvenimo metus. Dėl „Formulės-1“ iširo net ir mano santuoka, todėl dabar tikrai neleisiu visko sugriauti dėl kažkokios smulkmenos“, – „The Times“ niršo 78 metų „Formulės-1“ bosu pravardžiuojamas B.Ecclestone'as.

Ta smulkmena, dėl kurios net aštuonios dabartinės „Formulės-1“ čempionato dalyvės – „Ferrari“, „McLaren“, „Renault“, „BMW Sauber“, „Toyota“, „Brawn“, „Red Bull“ ir „Toro Rosso“ – pareiškė po šio sezono pasitraukiančios iš pirmenybių ir 2010 metais rengsiančios alternatyvų čempionatą, yra Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) bandymas įvesti ekipų biudžetų apribojimus, tačiau, B.Ecclestone'o nuomone, ši problema yra nesunkiai išsprendžiama.

„Jeigu įsigilini į nesutarimus, tai nėra nė vieno, kurio nebūtų galima lengvai išspręsti“, – tikino „Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas.

Tai būtų „Formulės-1“ pabaiga, – įsitikinęs B.Ecclestone'as.
Vis dėlto panašu, jog kompromiso konfliktuojančioms pusėms gali ir nepavykti pasiekti, nes alternatyvias pirmenybes kuriančios komandos jau pradėjo dėlioti pirmuosius būsimojo čempionato planus.

„Jeigu alternatyvus čempionas vis dėlto prasidėtų – tai būtų totali katastrofa. Jie nieko nepasiektų. Abi pusės duotų viena kitą į teismus ir jokios pirmenybės nebevyktų. Ir mes, ir jie išleistume milijonus teismams, tačiau nieko nelaimėtume. Tai būtų „Formulės-1“ pabaiga“, – neabejojo B.Ecclestone'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius