Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės-1“ boso duktė: „Buttonas nevertas čempiono titulo“

25 metų Tamara Ecclestone, „Formulės-1“ boso Bernie Ecclestone'o dukra, užsipuolė naująjį „Formulės-1“ čempioną Jensoną Buttoną, nedviprasmiškai pareikšdama, jog šis nėra vertas pasaulio čempiono titulo.
T.Ecclestone nuomone, L.Hamiltonas (dešinėje) yra greitesnis lenktynininkas už J.Buttoną
T.Ecclestone nuomone, L.Hamiltonas (dešinėje) yra greitesnis lenktynininkas už J.Buttoną. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nemanau, kad J.Buttonas nusipelno „Formulės-1“ čempiono titulo“, – Didžiosios Britanijos dienraščiui Daily Mail rėžė Tamara. – „Formulės-1“ pirmenybėse jis važiuoja jau daugybę metų ir nė karto nebuvo net priartėjęs prie čempiono titulo. Tačiau staiga jo rankose atsidūrė greitas bolidas ir štai jis tampa naujuoju čempionu.“

29 metų „Brawn“ komandos lenktynininkas pasaulio čempionu tapo nugalėjęs šešiuose šio sezono etapuose ir surinkęs daugiausia – 95 – taškų pilotų rikiuotėje.

T.Ecclestone nuomone, kur kas vertesnis „Formulės-1“ nugalėtojo titulo buvo ne jis, o tik penktas galutinėje įskaitoje likęs ir beveik perpus mažiau taškų – 49 – surinkęs Lewisas Hamiltonas („McLaren“).

„Visus šešis etapus J.Buttonas laimėjo sezono pradžioje. Jei jis ir L.Hamiltonas būtų turėję vienodus bolidus, J.Buttonas tikrai nebūtų tapęs čempionu. Lewisas yra geresnis vairuotojas ir draugiškesnė asmenybė“, – komplimentus 2008 metų pasaulio čempionui žarstė B.Ecclestone'o duktė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius