-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės-1“ čempionas Buttonas nori didesnės algos

2009 metų „Formulės-1“ čempiono titulą pirma laiko užsitikrinęs britas Jensonas Buttonas, anot pranešimų, siekia savo algą pasididinti maždaug 5 mln. svarų sterlingų. Panašu, kad 29 metų piloto norams bus lemta išsipildyti, nes „Brawn“ komandos vadovas Rossas Brawnas pareiškė, jog tikimybė ekipoje išlaikyti lyderį yra lygi 99 proc.
Pranešama, jog J.Buttono alga šį sezoną siekė „vos“ 3 mln. svarų sterlingų
Pranešama, jog J.Buttono alga šį sezoną siekė „vos“ 3 mln. svarų sterlingų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Niekada negali būti tikras 100 procentų, tačiau, manau, jog 99 proc. galiu patvirtinti, kad J.Buttonas ir toliau vairuos „Brawn“ bolidą“, – optimistiškai apie pastaruoju metu garsiai svarstomą naujojo pasaulio čempiono ateitį kalbėjo „Brawn“ vadovas.

J.Buttono uždarbis tikrai nėra čempioniškas, – sutiko R.Brawnas.

„J.Buttonas turi galiojantį kontraktą su „Brawn“ ekipa. Tiesa, jo uždarbis tikrai nėra čempioniškas“, – atviravo R.Brawnas.

Anot pranešimų, „McLaren“ komandos aktyviai medžiojamas J.Buttonas „Brawn“ komandoje šį sezoną uždirbo „vos“ 3 mln. svarų sterlingų.

„J.Buttonas yra puikus vairuotojas ir visos komandos, kurios kitam sezonui vis dar ieško pilotų, neabejotinai domisi pasaulio čempionu“, – konkurencijos nesibaimino „Brawn“ vadovas.

„Norime, kad J.Buttonas liktų mūsų komandoje, ir tikiu, jog rasime sprendimą, kuris tenkins abi puses. Šiuo metu kaip tik bandome rasti sumą, kurią mes galėtume jam mokėti ir kurios, anot J.Buttono, jis būtų vertas“, – pridūrė R.Brawnas.

Anot užsienio spaudos, ši suma turėtų būti apie 8 mln. svarų sterlingų už sezoną – būtent tiek, kiek J.Buttonas praėjusiais metais uždirbdavo „Honda“ komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius