Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės-1“ pilotas Buemi vos išvengė tragedijos per treniruotę Kinijoje (video, nuotraukos)

Pirmojoje „Formulės-1“ treniruotėje penktadienį ryte Kinijoje „Toro Rosso“ ekipos pilotas Sebastienas Buemi patyrė šoką. 21 metų šveicarui trasos tiesiojoje važiuojant 320 km/val. greičiu staiga nukrito abu priekiniai ratai.
S.Buemi nenukentėjo, bet bolidas po avariujos atrodė ne kaip
S.Buemi nenukentėjo, bet bolidas po avarijos atrodė nekaip. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš posūkį likęs be priekinių ratų S.Buemi bolidas nušliuožė trasa ir trenkėsi į apsaugas. „Nesupratau, kas atsitiko. Dar mėginau sukti vairą“, – vėliau bild.de sakė šveicaras. Vienas ratas nuriedėjo žiūrovų link. Laim4, trasoje nieko daugiau nebuvo.

„Toro Rosso“ komanda aiškina, kad dėl šio incidento kaltas naujos konstrukcijos važiuoklės priekinio statramsčio lūžis.

„Per televiziją viskas atrodo daug bausiau nei stebint iš bolido vidaus, – BBC sakė jokių sužeidimų nepatyręs S.Buemi. – Esu tik nusivylęs, kad nepavyko penktadienį pasitreniruoti ir surinkti kuo daugiau duomenų lenktynėms.“

Kaip pirmoje, taip ir antroje Kinijos „Grand Prix“ etapo penktadienio treniruotėje pirmąsias keturias vietas užėmė „McLaren“ ir „Mercedes“ lenktynininkai. Greičiausiai ratą įveikė „McLaren“ pilotas Lewisas Hamiltonas (1 min. 35,217 sek.).

Už jo sekė Nico Rosbergas („Mercedes“ + 0,248 sek.), „McLaren“ pilotas Jensonas Buttonas (+ 0,376 sek.) ir Michaelis Schumacheris („Mercedes“ + 0,385). Penktas liko Sebastianas Vettelis („Red Bull“), o abu „Ferrari“ lenktynininkai – sąrašo viduryje (Fernando Alonso – 10 vieta, o Felipe Massa – 11).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius