Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkų futbolininkas Robertas Lewandowskis baigęs karjerą norėtų važiuoti Dakare

Lenkijos futbolo žvaigždė Robertas Lewandowskis interviu Vokietijos „Playboy“ atskleidė, kad baigęs futbolininko karjerą norėtų dalyvauti Dakaro ralyje. Ir tai jau aptarė su savo žmona Anna. Jis turi pavyzdį – baigęs karjerą vienas garsiausių Lenkijos sportininkų, šuolininkas su slidėmis Adamas Malyszas pasirinko Dakarą.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Interviu garsusis lenkas teigė, kad visada buvo automobilių sporto gerbėjas. Todėl, prisipažino R.Lewandowskis, baigęs futbolininko karjerą norėtų startuoti Dakaro ralyje. „Nebuvo svarbu, ar vairuoju „Fiat Bravo“, ar važiavau lenktynių trasoje Liubline. Jaučiau tokį patį adrenaliną, mėgstu tai“, – futbolininko žodžius cituoja Lenkijos sporto naujienų portalas przegladsportowy.pl.

Ir apie tai jis jau yra kalbėjęs su savo žmona Anna. „Automobilių sportas – tai mano pabėgimas nuo pasaulio. Visada juo domėjausi, – R.Lewandowskio žodžius cituoja kitas portalas onet.pl. – Problema tik tokia, kad turi tam atsiduoti 100 proc. ir tai reikalauja daug pasiaukojimo.“

Dakaro ralis Pietų Amerikoje startuos sausio 6 d., tai bus 40-osios lenktynės, jos vyks Peru, Bolivijos ir Argentinos teritorijoje. Kitų metų Dakare startuos 190 motociklų, 105 automobiliai, 42 sunkvežimiai iš 54 valstybių. Sportininkų laukia 13 greičio ruožų, kurių bendras ilgis yra apie 9 tūkst. km. Pirmieji keturi etapai vyks smėlio kopomis Peru prie vandenyno. Po to kelias suks į Andų aukštikalnes, 4000 m aukštį prie Titikakos ežero.

Iš Lietuvos sunkiausiose pasaulio automobilių lenktynėse automobiliais važiuos trys ekipažai: Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis, Benediktas Vanagas ir Sebastianas Rozwadowskis bei Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas. Taip pat lenktyniauti nusiteikęs motociklininkas Balys Bardauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius