-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

GAZAS.LT kartingo turnyre – dalyvių anšlagas

Smalininkuose vyko jau aštuntasis GAZAS.LT kartingo mėgėjų turnyro etapas. Didžiausias mėgėjiškų varžybų turnyras Lietuvoje šįkart sulaukė tikro dalyvių anšlago – prie starto linijos išsirikiavo net 41 dalyvis!
GAZAS.LT kartingo mėgėjų turnyro aštuntasis etapas
GAZAS.LT kartingo mėgėjų turnyro aštuntasis etapas / („RKV Racing“ nuotr.)

Organizatoriams teko visus sportininkus suskirstyti į tris pogrupius, iš kurių po penkis greičiausius pateko į superfinalo važiavimą.

Aštuntajame etape startavo ir dvi merginos. Deja, jos į superfinalo važiavimą neprasibrovė. Pirmajame etape Agnietė ir Milgintė užėmė atitinkamai 13 ir 14 vietas, aplenkusios vieną vaikiną.

Na, o į favoritų tarpą vėl sugrįžo senasis lyderis – Darius Maciulevičius. Keletą etapų iš eilės leidęs pirmauti kitiems, šįkart Darius superfinale liko tik ketvirtas, tačiau jo pagrindinis priešininkas kovoje dėl nugalėtojo titulo – Nojus Juodka – etape užėmė vos dešimtą vietą. Tai leido D. Maciulevičiui pakilti į pirmąją turnyro poziciją.

Labai nepasisekė kurį laiką pirmavusiam turnyre Mantui Milevskiui. Jis sportuodamas namuose apmaudžiai susižeidė stuburą ir negalės tęsti kovos Smalininkų kartingo turnyre, nors iki šio etapo pirmavo.

Į kovą dėl greičiausiojo titulo pamažu įsisuka Valdemaras Kairaitis. Neblizgėjęs pirmuose etapuose šis moksleivis laimėjo jau antrą etapą iš eilės ir pakilo į trečią vietą bendroje įskaitoje! Įdomu ir tai, kad šiame etape antrą vietą užėmė moksleivis Edvardas Bakus. Šis vaikinas dalyvavo Smalininkų vaikų kartingo vasaros stovykloje ir po savaitės užsiėmimų smarkiai pagreitėjo.

Iki turnyro pabaigos liko dar keturi etapai, todėl kova dėl nugalėtojo titulo tik aštrės. Primename, kad laimėjęs turnyrą dalyvis kitų metų čempionate dalyvaus nemokamai. Šio prizo vertė net 1200 litų.

Devintasis azartiško GAZAS.LT čempionato etapas vyks rugpjūčio trečią dieną. Daugiau informacijos apie turnyrą rasite internete: www.rkv-racing.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius