Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gravel Challenge 2021“ sezono uždarymas: trečiasis etapas – „Viada“ trasoje

Jau artėjantį sekmadienį Ukmergės rajone esančioje „Viada“ autokroso trasoje įvyks trečiasis, finalinis „Gravel Challenge“ etapas. Tai jau tryliktą sezoną organizuojamas renginys, kurį čia rengia „Subaru Klubas“, rašoma pranešime spaudai.
„Gravel Challenge“
„Gravel Challenge“ / RallyFreaks nuotr.

„Subaru“ vairuotojai ir kitų gamintojų automobilius vairuojantys autosporto gerbėjai trasoje susitiks rugsėjo 19-ą dieną. Dalyvių sąrašas jau užpildytas maksimaliai, tad nemokamai renginį stebėti galėsiantys žiūrovai čia išvys 18 AWD, 11 FWD, 10 RWD, 14 SPORT ir 22 Laisvosios klasės dalyvius. Kiekvienai klasei bus skirta po 3 važiavimus.

Vienas važiavimas susideda iš trijų trasos ratų. Klasės įskaitoje bus skaičiuojama 2 geriausių važiavimų rezultatų suma. Prieš važiavimus bus 3 susipažinimo ratai visai klasei. Pirmojo automobilio startas numatytas 9 valandą, o varžybas ketinama baigti iki 17 valandos.

„Gravel Challenge“ varžybų dalyviai skirstomi laiko patikrinta tvarka – pagal varomąsias automobilių ašis, o ne gamintoją ar variklio darbo tūrį. Sport klasėje gali dalyvauti visi, kurių automobiliai yra profesionaliai paruošti sportui, turi saugos lankus, ant jų sumontuotos žvyro dangai skirtos padangos.

„Subaru Klubas“ skelbia, kad tai paskutinis šių metų varžybų serijos etapas. Dalyviai varžysis ne tik dėl įsteigtų taurių, bet ir dėl metinių taškų. Atskirose automobilių (FWD, AWD, RWD, SPORT, Moterų) klasėse dalyvių asmeniniai taškai etapo renginyje bus skaičiuojami pagal taškų sistemą, priklausomai nuo užimtos vietos klasėje. Visų etapų taškai bus sumuojami ir po šio etapo išaiškės „Gravel Challenge 2021“ sezono nugalėtojai bei prizininkai.

Renginio pradžia ir pirmojo automobilio startas numatytas 9 valandą. Žiūrovams renginys nemokamas. Daugiau informacijos apie artėjantį renginį galima rasti „Subaru Klubo“ puslapyje. Trasos vietą galite rasti žemiau pateiktame žemėlapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius