Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gusto Grinbergo naujo šalmo dizainą sukūrė Svaras

Pasaulio kartingo čempionate kitą savaitę startuosiantis Gustas Grinbergas sulaukė dovanos. Didžiojoje Britanijoje vyksiančiose prestižinėse pasaulio kartingo lenktynėse jis atstovaus Lietuvai su nauju šalmu, kurio dizainą sukūrė Gabrielius Liaudanskas-Svaras.
Gustas Grinbergas ir Gabrielius Liaudanskas
Gustas Grinbergas ir Gabrielius Liaudanskas

Tai jau ne pirmas Gusto ir Svaro projektas. 2016 metais Svaro sukurtas šalmo dizainas padėjo iškovoti Lenkijos vicečempiono titulą bei „ROK Junior“ kartingo klasės pasaulio vicečempiono vardą. Šiemet su tuo pačiu šalmu Gustas tapo konkurencingiausio Italijos „Rok Junior Nord“ čempionato nugalėtoju. Po dviejų įtemptų sezonų šalmo dizainą jau reikėjo atnaujinti, taigi G. Grinbergas vėl kreipėsi į sėkmę nešantį menininką.

Darbai užtruko beveik mėnesį, o privalomi dizaino elementai buvo šie – Lietuva, Vilnius ir Vytis. Ir tai įgyvendinta labai kūrybiškai. „Man patiko šio šalmo idėja. Mėgstu grafiti meną, o dabar tai galėjau daryti legaliai – kurdamas išskirtinį šalmą. Vilniaus ir Lietuvos vardus tokiu stiliumi ir nupiešiau. Šalmo viršugalvyje pavaizduotas Vytis taip pat ypatingas – tai seniausias žinomas Vyčio atvaizdas“, – linkėdamas sėkmės pasaulio čempionate šypsojosi Svaras.

Gusto Grinbergo šalmas
Gusto Grinbergo šalmas

Su viena iš pasaulio kartingo lyderių „BirelART“ komanda pasaulio čempionate startuosiančiam G. Grinbergui didžiausios sezono lenktynės prasidės jau ketvirtadienį Italijoje, „Lonato“ trasoje. Po treniruočių, šeštadienį, „Adria“ automobilių sporto komplekse jam bus įteikta Italijos „Rok Junior Nord“ čempionato nugalėtojo taurė. O jau pirmadienį lenktynininkas išskris į Didžiąją Britaniją.

„Fiziškai esu pasirengęs nepriekaištingai. Kasdieninės treniruotės sporto salėje, pagal specialią trenerio Jono Simoneit sudarytą programą tikrai davė vaisių. Beliko trasoje priprasti prie man naujo OKJ kategorijos variklio. Tuo pačiu labai noriu padėkoti partneriams, kurių dėka galiu vykti į pasaulio čempionatą“, – kalbėjo G. Grinbergas.

Gusto Grinbergo šalmas
Gusto Grinbergo šalmas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius