Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H.Solbergui pavyko pratęsti sutartį

Norvegas Henningas Solbergas startuos visuose šių metų Pasaulio ralio čempionato etapuose. Vyresnysis Petterio Solbergo brolis Henningas ir toliau startuos už „Ford Focus WRC“ automobilio vairo, atstovaudamas „Stobart“ ekipai. Pagrindiniu sportininko rėmėju liks kompanija „Expert“.
Norvegas Petteras Solbergas vairuoja „Subaru Impreza“
Norvegas Petteras Solbergas vairuoja „Subaru Impreza“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ralis

Pasak norvegų radijo stoties „NRK“, Henningas Solbergas pripažino, jog jo kūnu šiurpas perbėga retai, tačiau šį kartą padėtis buvo išskirtinė. H.Solbergas pasirašė 11 milijonų Norvegijos kronų (apie 1.1 milijonų eurų) vertės sutartį. Jam šturmanaus, kaip ir įprasta, tautietis Cato Menkerudas, rašo portalas Rallynews.

„Laukiu nesulaukiu pirmųjų bandymų, noriu pravažiuoti kuo daugiau kilometrų. Nors pirmasis ralis sezone yra Airijoje, jau dabar galvoju apie etapą Norvegijoje. Ten kovosime tik dėl pergalės“, – sakė Henningas Solbergas.

Ir toliau nėra žinomas Petterio Solbergo likimas. 2003-ųjų metų Pasaulio ralio čempionas savo fanams pranešė, kad svarsto apie visas galimybes ir būdus grįžti į aukščiausio lygio varžybas. Startuoti Airijoje nepavyks, o paraiškų dalyvauti Norvegijos ralyje priėmimo pabaiga – jau šį antradienį, sausio 6-ąją dieną. Pasak neoficialių šaltinių, P.Solbergas vis dar stengiasi gauti dalį pinigų, kuriuos jam yra skolingi japonai. Išmoka siekia 6 milijonų eurų, o 20 proc. šios sumos padengtų visas išlaidas, susijusias su startais pilnajame Pasaulio ralio čempionato sezone.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius