Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nissan DeltaWing“ pabaigė pirmas lenktynes!

Kol kas apie keistą pleišto formos „Nissan DeltaWing“ lenktyninį automobilį, skirtą ištvermės varžyboms, daugiau girdėjome dėl jo avarijų. Bet panašu, kad viskas keičiasi – „DeltaWing“ pagaliau pabaigė lenktynes. Ne šiaip pabaigė, o užėmė aukštą penktą vietą.
„Nissan DeltaWing“ lenktynių trasoje
„Nissan DeltaWing“ lenktynių trasoje

„Nissan DeltaWing“ automobilis kol kas pasižymėjo kaip mėgstantis patekti į avarijas. Savo debiuto metu „Le Mano 24 valandų“ lenktynėse, jis pateko į avariją ir finišo nepasiekė. Ne ką malonesnis įvykis nutiko ir praėjusią savaitę, kuomet treniruočių metu šis automobilis buvo stipriai apgadintas. Tuomet buvo abejojama, ar jis bus prikeltas naujam startui už kelių dienų vyksianšioms lenktynėms.

Visgi „DeltaWing“ buvo prikeltas ir pagaliau pasiekė finišą. Automobilis parodė savo potencialą ir užėmė garbingą penktą vietą „Petit Le Mans“ 1600 kilometrų lenktynėse. Tikėtina, kad rezultatas būtų geresnis, jei ne anuliuotas kvalifikacijos rezultatas. Nors „DeltaWing“ kvalifikavosi pirmame dešimtuke, tačiau buvo nustumtas į patį rikiuotės galą.

Norintys įsitikinti tuo, kad „Nissan DeltaWing“ pagaliau finišavo, gali pasižiūrėti vaizdo siužetą iš lenktynių trasos.

VIDEO: Mission Accomplished: Petit Le Mans Top Five

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius