Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtiniai trofėjai jau laukia „Halls Winter Rally 2015“ nugalėtojų

Ralio bolido pilotavimas – tikras menas. Su tuo sutiks visi, kurie bent kartą yra matę trasoje skriejantį lenktyninį automobilį, drauge su ekipažo nariais virtuoziškai atliekantį šiuolaikinio šokio elementus. Artėjančio „Halls Winter Rally 2015“ organizatoriai, ilgai sukę galvas, kaip nustebinti geriausius žiemos festivalio artistus, rado išskirtinį sprendimą.
„Halls Winter Rally“ prizai
„Halls Winter Rally“ prizai

Simboliška, kad Utenos apylinkėse jau devintą kartą rengiamo žiemos ralio nugalėtojams šiemet unikalius trofėjus sukūrė ir pagamino vieno garsiausių uteniškių lenktynininko Martyno Samsono vadovaujama kompanija. Pats kasmet dalyvaujantis „Halls Winter Rally 2015“ ir gerai žinantis, kokios emocijos tvyro didžiausiame žiemos festivalyje, Martynas atsieliepė į ralio organizatorių iniciatyvą ir sugalvojo, kaip nustebinti varžybų nugalėtojus išskirtiniais trofėjų sprendimais.

„Samsonas Motorsport“ inžinierių pagamintos sportinės pavarų dėžės džiugina ne tik Lietuvos ar Baltijos šalių, bet ir viso pasaulio ralio bei kitų lenktynių dalyvius. Niekam nekyla dvejonių, kad abejingų nepaliks ir jų sukurti meno dirbiniai, pakeisiantys įprastines taures.

„Sportinių pavarų dėžių inžinerija reikalauja nemažai kūrybinių ieškojimų. Milijonas ir vienas niuansas, kuriuos privalo suprasti ir išmanyti kūrėjas, turi sietis su lakios fantazijos klodais, norint pasiekti maksimalų rezultatą. Tad kodėl gi tos fantazijos ir kūrybiškumo nepasitelkus naujiems tikslams. Pamėginome sukurti tai, kas ilgai džiugintų greičiausius šių metų žiemos ralio dalyvius ir ilgai primintų jiems pasiektas pergales, juk tai pats geriausias renginys metuose, į kurį visada norisi sugrįžti“, – sako M. Samsonas, šiemet taip pat ketinantis džiuginti sirgalių akis ir širdis savo nutrūktgalviškais viražais snieguotoje trasoje.

Originalūs ralio trofėjai pagaminti iš aukščiausios klasės „Samsonas Motorsport“ gaminių ir puikiai atspindi esminius automobilių sporto aspektus – elegantiškas, bet tuo pačiu grubus ir tvirtas. Krumpliaračiai simbolizuoja, koks svarbus kiekvienas, net menkiausias, elementas siekiant skambių pergalių ralio trasose. Startui dalyvius iš Lietuvos ir užsienio jau registruojantys „Halls Winter Rally 2015“ festivalio rengėjai drauge su M. Samsonu pagamino daugiau kaip pusšimtį išskirtinių prizų lenktynių laureatams pagerbti.

„Halls Winter Rally 2015“ keičia tradicijas ir dar labiau auga. Nuo 2007 – ųjų metų organizuojamas renginys, kuris laikomas vienu didžiausiu ir laukiamiausiu ralių Lietuvoje, šiais metais taps ne tik didžiausia švente ralio fanams, bet ir pirmuoju metų festivaliu šeimoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius