Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaudinanti dovana: Lewisas Hamiltonas Kanadoje laimėjo daugiau nei „pole“ poziciją

Nors Lewisas Hamiltonas teigė, kad Kanados GP dominuos „Ferrari“ bolidai, tačiau kvalifikacijos nugalėtoju tapo jis pats, o ne artimiausias konkurentas Sebastianas Vettelis.
Lewisas Hamiltonas su Ayrtono Sennos šalmu
Lewisas Hamiltonas su Ayrtono Sennos šalmu / lapresse/Scanpix nuotr.

Tačiau už tokį puikų pasirodymą ir jau 65-ąją laimėtą kvalifikaciją Lewisas gavo daugiau, nei tikėjosi – ne tik teisę startuoti iš pirmos pozicijos sekmadienio lenktynėse 20.50 min. Lietuvos laiku.

Lewiso Monrealyje laukė legendinio lenktynininko Ayrtono Sennos artimieji. Lewisui pasiekus legendinio brazilo rezultatą – 65 iškovotas „pole“ pozicijas, šeima nusprendė padovanoti A.Sennos šalmą, su kuriuo jis lenktyniavo 1987 m.

Tiesa, kol kas Lewisui įteiktas originalus „demo“ šalmas, kuris buvo naudojamas fotosesijoms. Tai sukėlė šiokios tokios painiavos, nes gerbėjai iš pradžių liko nesupratę, ar bus dovanota kopija, ar originalas.

Tačiau vėliau Senna šeima paaiškino, kad L.Hamiltoną pasieks pats tikriausias originalas, su kuriuo legendinis A.Senna lenktyniavo trasoje, rašo autosport.com. Lenktyninko šeima šią relikviją saugojo nuo 1994 m. ir demonstruodavo tik A.Sennos instituto renginiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius