Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausiam 1000 km lenktynių dalyviui 20 metų, vyriausiam – 62-eji

Jauniausias šių metų 1000 km lenktynių dalyvis – 20-metis Karolis Griška lenktynėse dalyvauja jau ketvirtą kartą. Tris kartus dalyvavęs kaip mechanikas, šiemet laimėjo „Technoramos“ organizuotą simuliatoriaus turnyrą ir tapo „Technorama-Wellman“ komandos nariu.
Valdemaras Zakarauskas ir Karolis Griška
Valdemaras Zakarauskas ir Karolis Griška / (1000 km lenktynių organizatorių nuotr.)

Kaip sako komandos vadovas Linas Nemūra, „jis velniškai greitas treniruoklyje. Šis modernus simuliatorius yra toks tikroviškas, kad net neabejoju – Karolis netrukus bus greitas ir tikroje lenktynių trasoje”.

Pirmose oficialiose varžybose Karolis startavo būdamas 7 metų. „Automobiliai ir viskas, kas su jais susiję, man yra ne tik hobis, bet ir gyvenimo būdas“, – sako Automobilių technologijų studijas Danijoje, baigęs K. Griška. Savos veiklą ateityje jis sieja ne tik su lenktynėmis trasoje, bet su autosporto inžinerija. Todėl jau šį rudenį ketina pradėti Motorsporto technologijų studijas Didžiosios Britanijos universtitete.

Vyriausiajam lenktynių dalyviui, „Autoverslo” komandos atstovui, Valdemarui Zakarauskui – 62 metai. 1000 km lenktynėse jau 11 kartą dalyvaujantis verslininkas visuomet turia mbicingų planų jas laimėti. Kelis kartus V. Zakarauskui jau pavyko užlipti ant laimėtojų pakylos, o pernai savo klasėje (A3000+) užėmė pirmąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius