Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausias Lietuvos „drifteris“ Arnas Orechovas prisijungė prie „NP Team“ komandos

Arnas Orechovas, 2010 metų pavasarį sėdęs prie „Nissan 200SX S13“ vairo, kol kas atstovavo pats sau. Dabar jauniausiu Lietuvos „drifteriu“ vadinamas sportininkas gali teigti esantis „NP Team“ komandos dalimi.
Arnas Orechovas, „Nissan 200SX S13“
Arnas Orechovas, „Nissan 200SX S13“ / Tomo Petrovskio/Tomasfoto.lt nuotr.
Temos: 1 Driftas

2011 metų sezone ekipa buvo atstovaujama vienintelio Povilo Lencevičiaus. Prie BMW E30 automobilio vairo sėdintis lenktynininkas užėmė antrą vietą „NP Team“ kolektyvo Kačerginės „Nemuno žiede“ rengtame „Drifto Iššūkyje“. „D1Sport“ „driftingo“ čempionate Povilas ant podiumo neužlipo, bet finaliniame etape parodė 6 kvalifikacinį rezultatą, o varžybų eigoje pateko tarp aštuonių geriausiųjų.

Naujasis ekipos narys kol kas didesniais pasiekimais pasigirti negali, bet žinant jo tobulėjimo mastus ir tai, kad jam tik 15 metų, galima neabejoti, ant podiumo vaikinui dar teks lipti! Anksčiau imtame interviu Arnas teigė nenusiraminsiąs, kol netaps bent jau Lietuvos „drifto karaliumi“.

Dalis „NP Team“ pranešimo spaudai:

Į klubą buvo priimtas jauniausiu Lietuvos „drifteriu“ tituluojamas Arnas Orechovas. 2012 metų sezono kovoms jis su savo „Nissan 200SX S13“ prisijungs prie Povilo Lencevičiaus (BMW E30). Arno atėjimas į ekipą buvo prognozuojamas, kadangi jis jau kurį laiką mums padeda „Žiemos Iššūkiuose“, yra kupinas noro tobulėti ir buvo vienas aktyviausių šių metų treniruotėse.

Vienas iš komandos vadovų, Linas Ramoška, atskleidė, kad abu vairuotojai aktyviai ruošiasi ateinančiam sezonui ir netrukus (greičiausiai po švenčių) turėtume sulaukti naujienų apie tai, kas dedasi jų garažuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius