-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jensonas Buttonas: komandoje su Fernando Alonso nebūsiu

Po to, kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie tai, jog Jensonas Buttonas gali iškeisti „McLaren“ komandą į "Ferrari", britas pats suskubo pranešti, kad nenorėtų „Ferrari“ ekipoje būti komandos draugu su Fernandu Alonso.
Jensonas Buttonas
Jensonas Buttonas / AP/„Scanpix“ nuotr.

Žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, jog britas gali dabartinę savo ekipą ateityje iškeisti į italų komandą. Paklaustas ar turėjo šiemet kokių kontaktų su „Ferrari“, britas atsakinėjo su šypsena veide.

„Na... kontaktas visada buvo. Sutikęs Stefano Domenicali visada jam pasakau: Labas, kaip sekasi? Jis žino, jog turiu kontraktą kitiems metams. Tiesą pasakius nesuprantu kodėl šiuo metu esu siejamas su „Ferrari“ komanda“, – sakė britas.

J. Buttonas taip pat paneigė kalbas, jog jį šiemet italų ekipa bandė persivilioti į savo gretas.

„Kas sakė, jog jie pateikė man pasiūlymą? Tiek „McLaren“, tiek „Ferrari“ yra pasiekę daug gerų rezultatų. Italai mėgsta sportą, ypač automobilių. Tačiau man geriausia likti „McLaren“ ekipoje. Bet kaip jau ne kartą esu sakęs: Niekada nesakyk niekada.“

Britas prisipažino, jog nenorėtų „Ferrari“ ekipoje lenktyniauti kartu su F. Alonso. Sportininko teigimu, ispaną supa visa italų komanda.

„Fernandas yra labai inteligentiškas pilotas. Galbūt kitame gyvenime ir norėčiau su juo padirbėti vienoje komandoje. Būtų sunku, tačiau visada įdomu greta savęs turėti stiprų varžovą. Gerbiu jį taip pat kaip ir gerbiau Alainą Prostą. Aplink save jis sukūrė puikią aplinką. Užjaučiu Felipę, nes Fernandą supa visa „Ferrari“ komanda.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius