Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Raišys po pirmos „300 Lakes Rally“ dienos: gerai, kad Lietuvoje turime tokių varžybų

Pirmieji „300 Lakes Rally“ greičio ruožai buvo surengti Visagino miesto apylinkėse. Du iš jų – miesto teritorijoje, asfalto keliukais, su vizitu stadione.
Karolis Raišys
Karolis Raišys / Komandos nuotr.

„Flameris Racing ENEOS” komandos lenktynininkas Karolis Raišys sako jau pirmuose ruožuose pajutęs laimę lenktyniauti tokiose puikiose varžybose.

„Pirmuose ruožuose sutikome lietų, žvyrą, asfaltą. Lenktyniauti tokiomis sąlygomis lengva nebuvo, bet tikrai buvo labai smagu. Dažnai besikeičiančios sąlygos man reiškia daug džiaugsmo prie vairo. Pridėkite puikią ralio organizaciją ir gausite geriausią vasaros renginį ralio lenktynininkams“, – pasakoja komandos lenktynininkas Karolis Raišys.

Šio ekipažo ryškiai oranžinis BMW M3 automobilis po pirmųjų ruožų klasifikuojamas 29 vietoje. Dviem ratais varomų automobilių įskaitoje Karolio Raišio ir Mindaugo Kašalyno ekipažas užima devintą poziciją.

Komandos nuotr./Karolis Raišys
Komandos nuotr./Karolis Raišys

„Tikroji kova laukia rytoj. Šiandien gal kiek lėtokai įveikėme pirmą ruožą, bet antrame ir trečiame jau pagavome gerą tempą ir važiavome mums patinkančiu tempu“, – pasakoja K.Raišys.

Paskutiniai keli raliai šiam ekipažui nebuvo sėkmingi. Po kuriozo latviškame „Talsi“ ralyje ir lūžusio pusašio „Žemaitijoje“, lenktynininkai važiuoja kiek atsargiau – kad tik būtų pasiektas finišas.

Komandos nuotr./Karolis Raišys
Komandos nuotr./Karolis Raišys

„Šiandien aukštų pozicijų nesivaikome, važiuojame kiek galima saugiai. Šis ralis mums labai patinka – ilgas, greitas, įdomus ir įvairus – todėl finišą privalome pasiekti“, – sako „Flameris Racing ENEOS“ lenktynininkas Karolis Raišys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius