-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kartenoje prie namų iš Dakaro ralio grįžusį Gintautą Igarį pasitiko jo įmonės „Geralda“ darbuotojai

Nors apie tai, kada tiksliai sugrįš 45 metų karteniškis Gintautas Igaris, žinojo tik jo šeimos nariai, tačiau vyras neišvengė audringų sutiktuvių prie savo namų. Pirmadienį pirmą valandą nakties sveikinimų ir ovacijų bangą sukėlė jo vadovaujamos įmonės „Geralda“ darbuotojai – ką tik iš Dakaro į snieguotą gimtinę sugrįžusiam ir džiaugsmingų emocijų apimtam G.Igariui beliko tik skėstelėti rankomis: „Na, jūs ir nemirtingi esat!“.
"Geralda" darbuotojai pasitinka Igarį prie jo namų Kartenoje. "Pajūrio naujienų" nuotr.
„Geralda“ darbuotojai pasitinka Igarį prie jo namų Kartenoje. „Pajūrio naujienų“ nuotr.

Atrodė, kad su šampano purslais iš susirinkusiųjų širdžių išsiveržė ir emocijos – kolektyvas glėbesčiavo ir sveikino laimingai namo sugrįžusį G.Igarį ir godžiai gėrė jo įspūdžius iš Dakaro maratono. Ne mažiau įspūdžių „Geraldos“ darbuotojai suteikė ir pačiam G.Igariui – paskutinę akimirką sužinoję apie jo sugrįžimą, jie viską metę susirinko prie jo namų Kartenoje.

Žvakių šviesomis nušvietę apie 150 metrų ilgio kelią į Igarių sodybą, sukūrę laužą, prie kurio patys laukdami šildėsi kone dvi valandas, darbuotojai G.Igariui įteikė įspūdingų rožių glėbį, kurias saugodami nuo šalčio buvo susupę į audeklą tarsi kūdikį. Sveikinimams dar tebeskambant, dangų nušvietė fejerverkų žiedai.

„Išvykdama į Vilnių nieko darbuotojams nesakiau, nes maniau, kad jie sekmadienį norės pailsėti, pabūti su šeimomis – nenorėjau trikdyti jų poilsio“, – darbuotojų entuziazmu džiaugėsi Jolanta Igarienė, kuri į Vilnių pasitikti savo vyro vyko drauge su atžalomis Agne ir Ugniumi bei savo anyta Irena Igariene ir tėvais Virginija bei Adomu Bertašauskais.

„Mes visi tapome motociklų sporto gerbėjais. Ir ne tik mes, bet ir mūsų šeimos, draugai, pažįstami. Dakaras plinta kaip virusas, – pasakojo „Geraldos“ darbuotojai, pastarąsias dienas darbą pradėdavę ir baigdavę nuo žinių apie Dakarą. – Na ir kas, kad Gintautui nepasisekė pasiekti finišo – juk tai nebuvo pasivažinėjimas parko takeliais. Dakare susitinka profesionalai ir net labiausiai patyrę motociklininkai važiuodami verkia. Svarbiausia – kad Gintautas sugrįžo sveikas ir gyvas – tai mums tikra šventė.“

Paklaustas, kokią reabilitacijos programą po įtempto laiko Dakare darbuotojai yra parengę savo vadovui, direktoriaus pavaduotojas Audrius Leščiauskas linksmai pasakojo: „Jau kitą savaitę laukia kelionė į parodą Frankfurte. Laukia nauji užsakymai, produkcija ir pinigai, kuriuos ir vėl galėsime taupyti Dakarui. Argi tai ne puiki reabilitacija?“

Plačiau skaitykite pajurionaujienos.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius