Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kartingo trasoje sutrukdė vanduo iš konkurento bolido radiatoriaus

Vilnietis Gustas Grinbergas, dalyvaujantis „ROK Junior“ kartingo kategorijos pasaulio čempionate Italijoje, nusiteikęs kovoti dėl pergalės. Visgi kartais, pastebi vaikinas, kopti aukštyn gali sutrukdyti patys netikėčiausi dalykai.
Gustas Grinbergas dalyvauja „ROK Junior“ kartingo čempionato atrankos etapuose
22450416_1592758747451173_1860368647_o / Komandos nuotr.

G.Grinbergas kvalifikacijoje savo grupėje užėmė 4 vietą, o bendroje 99 dalyvių įskaitoje buvo 12. Sportininkui dar reikia įveikti atrankos važiavimus, po kurių turėtų likti 34 lenktynininkai iš 99. Lietuvis iš penkių įveikė jau du.
Ir jei pirmajame pavyko finišuoti 3 vietoje, antrajame važiavime netikėtai teko smuktelėti žemiau.

„Startas buvo geras, bet viename posūkių padariau klaidą ir mane iš karto aplenkė trys varžovai. Susikaupiau, kad susigrąžinčiau prarastas pozicijas, bet netikėtai užstrigau už argentiniečio Ignacio'aus Montenegro“, – įspūdžiais dalinosi G.Grinbergas.

Paaiškėjo, jog priešais važiavusio varžybų dalyvio bolido variklio radiatorius buvo pažeistas, tad šis visuose posūkiuose laistėsi vandeniu. Anot lietuvio, važiuoti reikiama trajektorija paprasčiausiai buvo neįmanoma.

„Paskui mane važiavęs F1 legendos Rubenso Barrichello sūnus Eduardo pabandė atakuoti, bet kai tik mane aplenkė, pataikė ant besipilančio vandens ir iš karto vėl prarado poziciją“, – aiškino vaikinas.

Visgi lenktynių pabaigoje I.Montenegro gokarto variklio radiatoriuje vandens beveik nebeliko, tad vilniečiui pavyko finišuoti 5 vietoje.

„Penktadienį ir šeštadienį tęsiu kovą dėl aukščiausių pozicijų“, – sakė linksmai nusiteikęs kartingo čempionato dalyvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius