Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Žalgirio“ arenoje praūžusiame „Stunt Riding 6K Euro Cup“ renginyje pergalę nuskynė čekas

Trečiadienio vakarą Kauno arenoje siautėjo būrys motociklistų: moto-akrobatai išdarinėjo kvapą gniaužiančius triukus, o Lietuvos motobolo rinktinė, susiskirsčiusi į mėlynųjų ir raudonųjų komandas, kaitino aistras, spirdami įvarčius vieną po kito.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš pasirodant pagrindiniams vakaro kaltininkams, nuobodžiauti nebuvo kada: triukus atliko „Green trials“ BMX dviračių asai iš Latvijos. O pažiūrėti tikrai buvo ką: šuoliai ant tramplino per 2,5 metro kliūtis, salto ore ir suktukai virš žmonių – visa tai stebino ne tik žiūrovus, bet ir kitus renginio dalyvius. 

Netikėtai žiūrovų minioje pasirodę parkūro meistrai įrodė, kad nieko nėra neįveikiamo: atliekami kūlvirsčiai taip ir skatino susimąstyti apie neaprėpiamas žmogaus galimybes. 

Galiausiai, po dviejų kėlinių po 15 minučių motobolo varžybų, kurios baigėsi lygiosiomis bei baudinių serijos, į „Žalgirio“ arenos aikštę išriedėjo renginio kaltininkai ir vakaro žvaigždės. 

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Renginio akimirkos
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Renginio akimirkos

Burtų keliu sužinoję savo eiliškumą kvalifikacinių važiavimų metu ir atlikę pagrindinius moto-akrobatinius triukus, dalyviai ruošėsi finalams. Po dviejų minučių pirmųjų pasirodymų, pirmavo Martin Kratky iš Čekijos, Paulius Labanauskas ir Irmantas Jasevičius iš Lietuvos. Galiausiai, finalinių važiavimų metu, visi trūkstami taškai buvo sudėlioti.

Trečioji vieta atiteko svečiui iš Lenkijos Ernest Komarowski, surinkusiam 160 taškų, antroji – jaunajam Lietuvos moto-akrobatui Irmantui Jasevičiui, o pirmąją vietą užėmė Martin Kratky. Tiesa, tiek I.Jasevičius, tiek M.Kratky finale surinko tokį patį taškų skaičių, tad, atsižvelgiant į kvalifikacinius važiavimus, svečiui iš Čekijos teko pirmoji, o Lietuvos moto-akrobatui – antroji vieta. 

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Renginio akimirkos
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Renginio akimirkos

Tarp dalyvių, kaitinusių arenoje aistras, nustebino ir Mantas Kanapeckas, jauniausias renginio dalyvis iš Pakruojo: jis vos keliais taškais atsiliko nuo lyderio.

Po renginio dalyviai džiaugėsi danga, kuri nebuvo tokia slidi, kaip praeitais metais, savo atliktais triukais bei puikia nuotaika, žadėdami dar nustebinti entuziastus ir ateityje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius