Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kazlų Rūdos aerodrome savaitgalį vyks „Autoplius Drag days“

Jau šį savaitgalį, birželio 13-14 dienomis, Kazlų Rūdos aerodrome adrenalino fanų širdis virpins antrą kartą organizuojamas, analogų šalyje neturintis renginys „Autoplius drag days 2015“.
Traukos lenktynės
Traukos lenktynės

Pagrindinis tarptautine tapusios auto ir moto fanų fiestos akcentas – Lietuvos DRAG čempionatas bei Latvijos DRAG čempionato etapas, kuriame varžysis pajėgiausi kaimyninių Baltijos valstybių traukos lenktynių meistrai. „Autoplius DRAG DAYS“ organizatoriai džiaugiasi, kad tai vienas iš nedaugelio Lietuvoje vykstančių auto ir moto sporto renginių, kuris suburia daugiau nei 100 sportininkų. Pernai čempionate varžėsi 116 dalyvių, o šiemet laukiama dar gausesnio lenktynininkų skaičiaus.

Traukos lenktynių sportininkai lenktyniaus klasikinėje, ketvirčio mylios (402,336 metro) distancijoje.

Šių metų renginyje žiūrovai galės mėgautis ne tik kraują kaitinančiomis galingų automobilių lenktynėmis. „Autoplius DRAG DAYS“ metu vyks Lietuvos baikerių klubo „Roadhogs MC’s“ organizuojamas festivalis. Jau tapo malonia tradicija draugiškus santykius palaikantiems traukos lenktynių entuziastams ir baikeriams burtis draugėn, kad žiūrovai pasimėgautų renginiu, neturinčio analogų Lietuvoje. 

„Dauguma baikerių neabejingi viskam, kad turi daug arklių galių, gražiai atrodo ir burzgia. Natūralu, kad su drag’eriais esame bičiuliai“, - tikina „Roadhog’s MC“ klubo prezidentas Romualdas Dainius.

R. Dainius sako, kad „Autoplius DRAG DAYS“ renginyje apsilankę žiūrovai tikrai turės į ką paganyti akis. Baikeriai surengs moto stunt pasirodymą, bus renkamas garsiausiai riaumojantis motociklas, matuojama ilgiausia baikerio barzda, tikrinama „baikerio alaus talpykla“, organizuojamos kitos tradicinės motociklų gerbėjų rungtys bei konkursai.  Vakare renginio svečių ir dalyvių lauks koncertas bei programa suaugusiems. „Roadhog’s MC“ pasirengę sukurti nepamirštamą festivalio atmosferą.

„Autoplius DRAG DAYS“ metu laukiama beveik tūkstančio baikerių iš įvairių Lietuvos klubų, taip pat svečių iš Latvijos, Estijos bei Lenkijos baikerių klubų. Motociklininkus atvykti vilioja anksčiau sėkmingai rengti Roadhog’s MC renginiai, žavėję baikerius išskirtinumu. Klubas „Roadhogs MC“ Lietuvoje veikia jau 10 metų ir vienija beveik 50 narių. 

„Autoplius DRAG DAYS“ rengėjai puoselėja ateities ambicijas renginį išplėsti iki papildyti jį motociklininkų DRAG lenktynėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius