Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtame Šiaulių slalomo čempionato etape fortūna šypsojosi ne visiems

Šiauliuose surengtas jau ketvirtas šio miesto slalomo čempionato etapas. Savo gerbėjų būrį turintis renginys dalyvių sulaukė ir šį kartą. Ketvirtame etape susirinko daugiau nei 30 dalyvių.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Nerijaus Jankausko nuotr.

Organizatoriai dalyviams paruošė itin greitą trasą, kurioje vienu metu varžytis galėjo du automobiliai. Tiesa, kai kurių važiavimų dalyviai savo konkurentus sugebėdavo pasivyti netgi tame pačiame rate.

Slalomą Bačiūnų kartodrome išbandyti panoro ir vienas svečias iš Baltarusijos. Jis vairavo penktosios serijos BMW.

Saulėta diena į trasos prieigas priviliojo ir nemažai žiūrovų, kurių neišgasdino ir vėliau iškritęs vienas kitas lietaus lašas, tad oro sąlygas varžyboms galima vadinti idealiomis.

Nerijaus Jankausko nuotr./Varžybų akimirka
Nerijaus Jankausko nuotr./Varžybų akimirka

AWD klasėje šį kartą lenktyniavo tik keturi dalyviai. Už prizininkų pakylos borto liko Nerijus Petrauskis su „Audi 80“. Pirmas čia buvo Modestas Gedvygas su „Subaru Impreza“. Už jo finišavo atitinkamai Daivaras Skiotys ir Marius Caronkus.

FWD dalyvių gretose pergalę šventė Marius Kuizinas su „Honda CRX“. Kęstutis Šimkus liko antras, o trečią vietą iškovojo Tomas Šmigelskas. Kiek nepasisekė broliams Mantui ir Dariui Vrubliauskams. Nuolatinių klasės lyderių vairuojamas „Mitsubishi Colt“ pradėjo rodyti kaprizus. Lenktynininkams kelią į prizininkų gretas užkirto techninės problemos, kuomet automobilį vairavo Darius.

Nerijaus Jankausko nuotr./Varžybų akimirka
Nerijaus Jankausko nuotr./Varžybų akimirka

RWD klasėje nugalėtoju tapo Valdas Laurinkevičius su „Honda S2000“. Jis aplenkė BMW vairavusius Remigijų Ubartą ir Mantą Neverdauską.

Laisvojoje klasėje Mantas Neverdauskas atsigriebė ir sėdęs prie „Honda Civic“ vairo iškovojo pirmą vietą. Redanui Jankaičiui su „Honda Integra“ atiteko antra vieta, Valdui Laurinkevičiui čia teko tenkintis trečia pozicija.

Nerijaus Jankausko nuotr./Varžybų akimirka
Nerijaus Jankausko nuotr./Varžybų akimirka

Organizatoriai praneša, kad penktasis Šiaulių miesto slalomo čempionato etapas planuojamas rugpjūčio viduryje. Tikslią datą žadama paskelbti vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius