Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtoji diena „Breslau Rally“: po maratono dalyviai finišavo naktį

Jau beveik savaitę trunkantis ralis Lenkijoje artėja prie pabaigos – penktadienį dalyviai kirs finišo arką, tačiau organizatoriai sportininkams neleidžia atsipalaiduoti. Trečiadienį sportininkams teko laukti vėlyvo starto, o ketvirtadienį dalyviai turėjo maratoninę dieną su naktiniu greičio ruožu, kuris tapo iššūkiu daugeliui, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

„Pirmame dienos greičio ruože šiek tiek trūko greičio, tačiau viskas gerai – mes žinojome, kad tokio tipo atkarpose mes esame lėtesni. Antrame greičio ruože turėjau navigacinių sunkumų, kuriuos teko ilgai spręsti, bet man taip jau yra šiame ralyje – vienas ruožas gerai, kitas blogai, vėl gerai“, – po ketvirtadienio finišo juokėsi „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos narys Antanas Kanopkinas.

Dėl pirmąją ralio dieną sugedusio variklio ir dėl to prarastų pozicijų rezultatų lentelėje sportininkas sako, kad dabar gali trasoje bandyti įvairias taktikas ir dalykus, kurių sau neleistų varžydamasis dėl aukščiausių pozicijų.

VIDEO: Naktinis maratono greičio ruožas „Breslau“ ralyje

„Naktinis greičio ruožas labai patiko, gal net buvo kiek per lengvas – paskutinius tris metus buvo daug sunkesnis, arba mes tiesiog išmokome važiuoti, nes matėme, kad kiti susidūrė su dideliais navigaciniais sunkumais, o mums pavyko susidoroti be problemų“, – pasakojo A. Kanopkinas.

Kalbėdamas apie trečiadienį Adomas Gančierius sakė, kad tai nebuvo standartinė Breslau ralio diena: „Turėjom labai vėlyvą startą, nes poligone vyko NATO pratybos. Organizatorius iš dviejų paliko tik vieną greičio ruožą, kuris buvo labai sėkmingas man. Pravažiavau sėkmingai, be navigacinių klaidų.“

Prieš ketvirtadienio naktinį greičio ruožą „CFMOTO Thunder Racing Team“ sportininkas sakė, kad sekėsi taip pat labai gerai: „Šiandien turėjome du greičio ruožus – 99 ir 66 kilometrų. Sekėsi puikiai, ruožai greiti. Pavyko pravažiuoti be jokių navigacinių klaidų, o rezultatu esu patenkintas.“

Naktiniame greičio ruože A. Gančieriui taip pat sekėsi puikiai ir pavyko užfiksuoti antrą laiką tarp keturračių. Penktadienį sportininkų laukia finaliniai kilometrai ir ralį uždaranti finišo arka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius