Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kitą savaitgalį – paskutinis Lietuvos kartingo čempionato etapas

Jau netrukus, rugsėjo 19-20 dienomis, Vilniaus Plytinės kartodrome vyks šeštasis Lietuvos kartingo čempionato etapas. Tai paskutinis šių metų čempionato etapas, po jo paaiškės patys geriausi šio sezono lenktynininkai. Beje, kartingų čempionato sezonas jau tradiciškai prasideda ir baigiasi sostinėje.
Lietuvos kartingo akademija
Kartingo varžybos / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kartingai

„Taip jau tradiciškai susiklostė, kad sezonas prasideda ir baigiasi Plytinės kartodrome. Kažkokio specialaus susitarimo dėl to niekados nebuvo, bet tai jau daugelį metų besikartojanti tradicija.“ – sako varžybų organizatorius Darius Jonušis.

Dėl šios priežasties, kad trasa yra pačiame Vilniuje, sostinės Plytinės kartodromas yra itin patrauklus žiūrovams. Šiuos jo privalumus išnaudoja ir lenktynininkai.

„Tai trumpa, labai dinamiška ir įvairi trasa. Be to ji yra pačiame mieste, visuomet veikianti. Tad ji yra patraukli sportininkams, jie čia dažnai treniruojasi. Tad didžioji dalis Lietuvos kartingistų šią trasą žino kuo puikiausiai.“ – apie sostinės Plytinės kartodromą pasakoja D.Jonušis.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Lietuvoje yra daug gabių kartingo sportininkų. Prisiminkime tokias žvaigždes, kaip Simas Juodviršis ar Kazimieras Vasiliauskas. Taip pat turime visą būrį augančių gabių jaunuolių.

Bendraujant apie būsimą Lietuvos kartingo čempianato etapą D.Jonušį kalbinome telefonu – jis buvo Italijoje, kur šį savatgalį varžybose važiuos jo sūnus Justas Jonušis.

Tuo metu rugsėjo 21 dieną Prancūzijos Essay kartingų trasoje vyks „CIK-FIA KF-Junior“ pasaulio čempionato varžybos, kuriose startuos ir šios sporto šakos aistruoliams puikiai žinomas lietuvis Rokas Baciuška. Taigi, Lietuvos kartingo meistrai šauniai reprezentuoja mūsų šalį visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius