Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kova dėl Aukštaitijos-Žiemgalos autokroso pirmenybių taškų keliasi į Ramygalą

Jau sekmadienį Panevėžio rajone, Ramygaloje bus duotas startas ketvirtam Aukštaitijos-Žiemgalos pirmenybių autokroso etapui. Kartu čia vyks ir autokroso C lygos varžybos, pasirodys ne tik kėbuliniai automobiliai, bet ir bagiai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 2 Autokrosas Ramygala

Ramygaloje įvyksiančios varžybos bus ketvirtas kartas šiemet, kai savo jėgas išmėgins ir į kovą dėl svarbių sezono taškų kils dvi šalis – Lietuvą ir Latviją vienijančių Aukštaitijos-Žiemgalos pirmenybių dalyviai.

Po trijų, Rokiškyje, Joniškyje ir Aknystoje įvykusių etapų kol kas įtempta kova dėl nugalėtojų ir prizininkų pozicijų verda beveik visose klasėse.

Renginio plakatas
Renginio plakatas

D-1600 įskaitoje kol kas 44 taškus yra surinkęs sezono lyderis Egidijus Nevulis, kuriam ant kulnų lipa ir vos dviem taškais atsilieka Mantas Palionis. Trečioje pozicijoje šiuo metu klasifikuojamas Lukas Kovera, turintis 40 taškų. Į lyderių trejetą jau beldžiasi ir Sigitas Augustinas, kurį nuo trečiosios vietos skiria 2 taškai.

D-2000 įskaitoje kol kas ramiai gali jaustis Paulius Baltrukėnas. Jis turi 57 taškus ir nuo antroje vietoje klasifikuojamo Gintaro Bėlskio yra atsiplėšęs net 22 taškais. Trečias kol kas 32 taškus turintis Šarūnas Budrys, o dar viena pozicija žemiau ir su dviejų taškų deficitu – Marius Varnas.

D-2000 Super įskaitoje į priekį išsiveržęs ir 40 taškų turi Gediminas Poška.

36 taškus surinko ir antrąją vietą po trijų etapų užima latvis Normunds Akmentinš. 32 taškus yra iškovojęs Ramūnas Zabiela. Nuo jo vos trimis taškais atsilieka dar vienas Latvijos atstovas – Maris Ozolinš.

OPEN klasėje pirmą ir antrą vietas skiria vos taškas. Atitinkamai 41 ir 40 taškų yra surinkę Žilvinas Lingė ir Andrius Luščiauskas. Trečioje vietoje šiuo metu klasifikuojamas Normunds Akmentinš, lenktyniaujantis dviejose klasėse.

Komandinėje įskaitoje kol kas lyderiauja VšĮ „Kupiškio auto-moto sportas“. Septyniais taškais nuo lyderių atsilieka „Ekroso“ rinktinė. Trečioje vietoje šiuo metu Latvijos komanda.

Sekmadienį veiksmas Ramygalos trasoje prasidės 10-ą valandą, kuomet dalyviai pradės treniruotes bei kvalifikacinius važiavimus. Varžybų atidarymo ceremonija ir įskaitiniai važiavimai prasidės 12 val.

Renginio metu veiks lauko kavinė. Bilieto kaina žiūrovams – trys eurai. Ramygalos trasos vietą galite rasti žemiau pateiktame žemėlapyje.

Ramygalos trasos vieta žemėlapyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius