Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kreda“ komandos šturmanas D.Vaičiulis po dalyvių susirinkimo: „Laukia bendra nakvynė kopose“

Penktadienio vakarą Saudo Arabijoje, Džidoje surengtas Dakaro dalyvių susirinkimas. Jame organizatoriai dalyviams pateikė esminę informaciją apie tai, kokios naujovės ekipažų laukia sunkiausiam pasaulio maratonui persikėlus iš Pietų Amerikos į Saudo Arabiją.
„Kreda“ ekipa
„Kreda“ ekipa / „Kreda“ ekipos nuotr.

Apie šių metų naujoves, pristatytas per brifingą, trumpai papasakojo „Kreda“ komandos šturmanas Darius Vaičiulis. Anot jo, kai kurie dalykai dalyviams palengvinti, tačiau kai kas kelia ir papildomų klausimų.

„Naujienų yra tiek daug, kad su jomis vieną dieną reikia taip ramiai susigyventi. Vienas momentas, šioks toks palengvinimas daugumai, nes diena trumpesnė nei Pietų Amerikoje. Tai šeštą valandą visiems atsidarys „track`as“. Galės visi matyti savo maršrutą iki bivako ir sutaupyti navigacines bėdas.

„Kreda“ ekipos nuotr./„Kreda“ ekipa
„Kreda“ ekipos nuotr./„Kreda“ ekipa

O devintą valandą vakaro keliuose greičio ruožuose bus „closed door“ principas ir visi turi tiesiausiu keliu važiuoti į bivaką, nes bus pavojinga nakties metu važiuoti per kopas.

Elitiniams ekipažams „Joker“ teisė netaikoma. Jei mes iškrentame iš varžybų, į jas grįžti nebegalime. Kiti ekipažai gali grįžti per tris dienas į varžybas. Tai taikoma tik vieną kartą.

„Kreda“ ekipos nuotr./„Kreda“ ekipa
„Kreda“ ekipos nuotr./„Kreda“ ekipa

Kopose bus bendras bivakas visiems, su bendra palapine ir bendra nakvynės vieta. Reikės kažkaip daiktus susižymėti, sudėti į sunkvežimį ir išsiųsti. Dar čia reikės aiškintis.

Neaišku, ar kažkas iš mūsų „support“ komandos apsikritai galės atvažiuoti iki tos vietos. Gali būti, kad tai bus giliai kopose ir iki ten su bet kokiu automobiliu tikrai nebus galima privažiuoti“, – kalbėjo Darius Vaičiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius