Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenktynėse dalyvavęs neblaivus amerikietis dėl tokio savo poelgio atgailauti galės cypėje

Automobilių sporte yra daugybė skirtingų šakų – nuo kartingo iki „Formulės-1“, arba nuo automobilių kroso varžybų iki aukščiausio lygio ralio čempionatų.
Automobilių lenktynės purvo trasoje
Automobilių lenktynės purvo trasoje / Kadras iš vaizdo siužeto

Savaime suprantama, kuo lenktynės prestižiškesnės, tuo didesnis didinamasis stiklas virš jų kabo – štai „Formulėje-1“ visi turi laikytis griežto reglamento, tuo tarpu automobilių kroso varžybos pasitaiko nemažai atvejų, kada lenktynininkai važiuoja net neužsisegę šalmų.

Jungtinėse Amerikos Valstijose, „Banger Race“ varžybose ant purvo (ovalo trasoje) praėjusį penktadienį (liepos 19-ąją) įvyko šis tas neįprasto. Teisėjai atkreipė dėmesį į vieno dalyvio, 64-erių metų amžiaus Leslie Charleso Hunterio elgesį trasoje – jis vairavo išties pavojingai.

Žiūrovų teigimu, vyras buvo akivaizdžiai lėtesnis už savo varžovus, tačiau negana to, jis stengėsi juos išstumti iš trasos. Tuo tarpu „Santa Cruz Sentinel“ portalui pareigūnas Jacobas Gonzalesas iš įvykio vietos pranešė, kad Hunteris buvo sulaikytas po lenktynių, įtariant, kad jo kraujyje alkoholio koncentracija yra didesnė nei 0,08 promilės.

VIDEO: Automobilių lenktynės purvo trasoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius