Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenktynininkas Deividas Jocius: „Naktiniai greičio ruožai leidžia išmėginti nervų šaltumą“

Šeštadienį Druskininkuose baigėsi Lietuvos ralio čempionatas. Šiemet jo nugalėtoju tapo svečias iš Latvijos Janis Vorobjovs, už savęs sezone palikęs Giedrių Notkų su Daliumi Strižanu. Paskutiniame etape greičiausias buvo Benediktas Vanagas su Greta Germanavičiūte, o iš karto už jų finišavo charizmatiškasis Deivido Jociaus ir Donato Zvicevičiaus duetas.
Ketvirtasis greičio ruožas
Ketvirtasis greičio ruožas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Būtent Deivido Jociaus ir Donato Zvicevičiaus ekipažas dalijasi savo „on-board“ vaizdo medžiaga iš automobilio vidaus ir atskleidžia naktinių greičio ruožų subtilybes.

Naktiniai greičio ruožai Lietuvoje vyksta išties retai, todėl esant tokiai galimybei visuomet labai įdomu „pasimatuoti“ nervais.

„Naktiniai greičio ruožai Lietuvoje vyksta išties retai, todėl esant tokiai galimybei visuomet labai įdomu „pasimatuoti“ nervais. Kadangi ralis buvo labai įtemptas ir sprendėsi čempionų vardai, nebuvo kada atsipalaiduoti. Reikėjo paplušėti iš peties norint išlaikyti aukštą tempą.

Sportininkams reikia labai greitai persiorientuoti iš dienos greičio ruožų į naktinius ir nė kiek nesuabejoti savimi ar šturmanu. Tai lemia labai daug energijos ir nervų“, – naktinio ralio subtilybėmis dalijasi ralio žiūrovų numylėtiniu tituluojamas Deividas Jocius.

VIDEO: D.Jociaus ir D.Zvicevičiaus ekipažas „Rally Classic“ varžybose

Sportininkas sako, kad tiek dieniniuose, tiek naktiniuose greičio ruožuose ekipažas neišvengė klaidų, todėl nepavyko laimėti ralio.

D.Jociaus ir D.Zvicevičiaus ekipažas finišavo garbingoje antroje vietoje ir dabar žiūrovus kviečia išvysti momentus iš septinojo, naktinio greičio ruožo.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad klaidų daro visi, o laimi tas, kuris jų padaro mažiausiai. Tai esu pabrėžęs ir anksčiau. Šį sykį mes nebuvome darantys mažiausiai klaidų, todėl finišą Druskininkuose pasiekėme antroje vietoje.

Norime padėkoti savo rėmėjams ir ištikimiems žiūrovams, kurie mumis tikėjo visus metus ir pažadame kitą sezoną vėl važiuoti dėl jūsų – ne tik efektyviai, bet ir efektingai!“, – sakė Deividas Jocius.

VIDEO: D.Jocius/D.Zvicevičius SS7 on-board

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius