-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenktynių „Nemuno žiedo žiema“ finalas – artėjantį savaitgalį

Visą žiemos sezoną vykęs lenktynių sprinto ir slalomo čempionatas „Nemuno žiedo žiema“ baigsis šį savaitgalį, kovo 15 dieną. Sykiu bus atidarytas naujas šoninio slydimo treniruočių sezonas, tarp šio sporto mėgėjų žinomas „Putadienio“ vardu.
Slalomo varžybos „Nemuno žiede“
Slalomo varžybos „Nemuno žiede“ / Stanislovo Veilento nuotr.

Šoninio slydimo entuziastai  galės ne tik pasidžiaugti į „Nemuno žiedą“ sugrįžusiais įspūdingais reginiais, bet ir sudalyvauti „Norbefilms“ komandos filmuojame „Ruošk roges...“ epizode, skirtame „Putadienio“ sugrįžimui į trasą. „Norbefilms“ komandos nariai atvyks net su keturiais bolidais, su kuriais rodys savo vairavimo sugebėjimus. „Putadienis“ prasidės šeštadienį, kovo 15 dieną, 15 valandą.

Tuo pat metu pagrindinėje „Nemuno žiedo“ trasoje vyks paskutinis „Nemuno žiedo žiemos“ čempionato etapas. Aštuonių etapų lenktynių čempionatas sutraukė gausų dalyvių būrį. Taip pat dar toli gražu ne viskas aišku galutinėje viso čempionato nugalėtojų rikiuotėje.

Sprinto lenktynėse tik penki taškai skiria visais keturiais ratais varomų automobilių klasės lenktynininkus Simoną Urboną ir Algirdą Gelžinį: jie atitinkamai turi 122 ir 117 taškų. Šie du sportininkai nepavejamai nutolę nuo trečioje vietoje esančio, vos 50 taškų turinčio Andriaus Macio. Priekiniais varomais ratais sprinto klasėje pirmauja Vilius Paulauskas, bendroje įskaitoje turintis 133 taškus. Tačiau jį dar gali aplenkti Vytautas Venclovas, kuris savo sąskaitoje turi sukaupęs 119 taškų bagažą.

Priekiniais ratais varomų sportinių automobilių klasėje karaliauja Edvinas Sabalys su 121 taškus. Antrą vietą užimantis Marius Eidintas sukaupė tik 74 taškus ir galimybių pavyti priešininką neturi. Vincas Gerdžiūnas, lenktyniaujantis sportinių automobilių, varomų visais keturiais ratais klasėje, pirmauja savo klasės įskaitoje. Surinkęs 131 tašką jis beveik trisdešimt taškų lenkia antroje vietoje esantį Simoną Urboną.

Slalomo trasoje taip pat niekas nesiruošia lengvai atiduoti savo pergalių. Priekiniais varomais ratais automobilių klasėje gerokai į priekį išsiveržęs Justinas Akelis turi 152 taškus. Antroje vietoje esantis Edvinas Sabalys su 81 tašku jo tikrai nepavys. Tačiau visais keturiais varomais ratais automobilių klasės lyderį Justą Grendelį nuo artimiausio konkurento skiria tik 2 taškai. Galiniais ratais varomų automobilių slalomo klasėje pirmauja Vilius Paulauskas, turintis 135 taškus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius